Medewerker Administratieve Processen / Online leeromgeving (0,9 fte)

Medewerker Administratieve Processen / Online leeromgeving (0,9 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
23 feb 8 mrt Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 mrt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als medewerker Administratieve Processen / Online Leeromgeving functioneer je bij het Bureau Onderwijs (BO) van de Faculty of Psychology and Neuroscience (FPN). Bureau Onderwijs zorgt voor de planning van het onderwijs, onderwijsadministratie, studiebegeleiding, internationalisering, afstuderen en andere onderwijsondersteunende processen binnen FPN.

Je bent verantwoordelijk voor uitvoering van de volgende taken:

Administratieve proces rondom de nominale plannen

In de nominale plannen worden de aangeboden onderwijsmodules in detail beschreven. Tezamen vormen de modules het curriculum (onderwijsprogramma) van een opleiding. Je zorgt voor het gehele administratieve proces rondom de nominale plannen. Zo coördineer je de jaarlijkse aanpassing van de nominale plannen, waarbij docenten en programmadirecteuren hun wijzigingen voor het nieuwe curriculum doorgeven. Het vastgestelde nieuwe curriculum plaats je op de website (Drupal CMS). Je neemt deel aan de overleggen over het gebruik van Drupal binnen de universiteit.  

Beheer van Processen rondom de Academische Structuur
Je verwerkt en onderhoudt de onderwijsprogramma’s in SAP SLM ten behoeve van de administratieve processen. Per opleiding van FPN creëer je jaarlijks de academische kalender. Je beheert in Outlook de mailadressen van onderwijscoördinatoren. Tevens beantwoord je gerelateerde vragen van studenten.

Beheer en ondersteuning online leeromgeving
Canvas is onze online leeromgeving. Je ondersteunt docenten en studenten bij het gebruik, initieert verbeteringen en vertegenwoordigt de belangen van de faculteit bij verschillende overleggen. Binnen Canvas gebruiken we Mediasite voor de distributie van video, zoals kennisclips en opnames van colleges. Je levert hiervoor de eerstelijns ondersteuning aan de gebruikers binnen onze faculteit. Ook zorg je er voor dat colleges opgenomen worden en dat studenten deze opnames terug kunnen kijken.

 

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

De ideale kandidaat

  • Beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
  • Heeft ervaring met SAP-SLM en/of content management systemen is een pré;

  • Heeft uitstekende beheersing van het Microsoft Office pakket, met name MS-Excel;
  • Beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en kan goed samenwerken;
  • Is accuraat en efficiënt;
  • Kan snel schakelen, is creatief, besluitvaardig, stressbestendig en oplossingsgericht;
  • Heeft een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Heeft minimaal drie jaar werkervaring met vergelijkbare organisatorische werkzaamheden.

Vanwege de intensieve samenwerking met de medewerkers van Bureau Onderwijs en andere collega’s, is het kunnen werken in teamverband en een match met de teamleden een absolute “must”.

Het BO werkt voortdurend aan de kwaliteit van de dienstverlening. Van jou verwachten we dat je verbetermogelijkheden signaleert en hiervoor oplossingen aandraagt.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tot 1 januari 2022.

Het betreft een tijdelijke aanstelling tot 1 januari 2022 voor 0,9 fte.

Inschaling in schaal 8 CAO NU, minimum salaris € 2.656,- en maximum salaris € 3.548,-.
Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en 8.3% eindejaarsuitkering.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers.

Werkgever

Maastricht University

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 20.000 studenten en 4.700 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 34.2 uur per week
  • €2656—€3548 per maand
  • HBO
  • AT2021.41

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 40, 6229 ER, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you