Allround Administratief medewerker bij Bureau Onderwijs, Faculty of Psychology and Neuroscience

Allround Administratief medewerker bij Bureau Onderwijs, Faculty of Psychology and Neuroscience

Geplaatst Deadline Locatie
24 feb 15 mrt Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 mrt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Medewerker Studentenzaken /Administratief Ondersteuner (Admissions, Examencommissie, Examenadministratie)

Functieomschrijving

Als medewerker Administratieve Ondersteuner functioneer je bij het Bureau Onderwijs (BO) van de Faculty of Psychology and Neuroscience (FPN)). Bureau Onderwijs zorgt voor de planning van het onderwijs, onderwijsadministratie, studiebegeleiding, internationalisering, afstuderen en andere onderwijsondersteunende processen binnen FPN.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de volgende taken:

Admissions

De Admissions officers organiseren het toelatingsproces van de studenten tot de opleidingen. Je werkzaamheden zijn onder andere het organiseren van interviews, het beantwoorden van vragen per e-mail van studenten en docenten in de Engelse en Nederlandse taal, het invoeren van informatie in content managementsystemen, en het beheren en controleren van aanmelddossiers van potentiele studenten.

Examencommissie

Als onafhankelijk orgaan, is de Examencommissie onder andere verantwoordelijk voor de waarborging van de kwaliteit van toetsing, het toekennen van diploma’s, het beoordelen van het keuzeonderwijs, het afgeven van verklaringen en het beantwoorden van vragen rondom de regels en richtlijnen van de opleiding. De ambtelijke secretarissen dragen zorgen voor het uitvoeren van deze processen en worden ondersteund door jou en een administratief medewerker. Je werkzaamheden zijn het mede uitvoeren van het afstudeer- en bindend studieadviesproces, het afhandelen van aanvragen voor het keuzeonderwijs en het beantwoorden van vragen van studenten.

Examenadministratie

De examenadministratie verzorgt de verwerking van studieresultaten voor alle opleidingen van de faculteit. Je ondersteunt onder andere bij de resultaatverwerking, het doorvoeren van compensaties en vrijstellingen, de communicatie van inleverdeadlines richting onderwijscoördinatoren.

Je kunt, zo nodig, ook worden ingezet op andere voorkomende administratieve werkzaamheden ten behoeve van het Bureau Onderwijs en de wetenschappelijke staf.

Als medewerker ondersteun je gedurende een half jaar (december t/m mei) voor ongeveer drie dagen per week het team Admissions en de andere helft van het jaar (juni t/m november) het team Examencommissie. Daarnaast werk je, gedurende het jaar, voor gemiddeld één dag per week bij de Examenadministratie, afhankelijk van de hoeveelheid werk dat zich op dat moment voordoet.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

De ideale kandidaat:

  • Beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Heeft ervaring met SAP-SLM (is een pré);
  • Heeft een uitstekende beheersing van het Microsoft Office pakket, met name MS-Excel;
  • Beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en kan goed samenwerken;
  • Is accuraat en efficiënt;
  • Kan snel schakelen, is creatief, besluitvaardig, stressbestendig en oplossingsgericht;
  • Heeft een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
  • Heeft minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring met vergelijkbare administratieve werkzaamheden.

Vanwege de intensieve samenwerking met de medewerkers van de Back Office van BO en andere collega’s is het kunnen werken in teamverband en een match met de teamleden een absolute “must”.

Het BO werkt voortdurend aan de kwaliteit van haar dienstverlening. Van jou verwachten we dat je verbetermogelijkheden signaleert en hiervoor oplossingen aandraagt.

Arbeidsvoorwaarden

Wat kunt u van UM verwachten:

  • Tijdelijk dienstverband voor 0.8 fte voor twee jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en blijvend financiële middelen.
  • Inschaling in schaal 7 CAO NU, Medewerker Studentzaken 3, minimum € 2.329,00 en maximum  €  3.144,00 bij fulltime dienstverband.
  • 8% vakantieuitkering en 8.3% eindejaarsuitkering.

 

Werkgever

Maastricht University

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 20.000 studenten en 4.700 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

Meer informatie kunt u vinden op:

http://www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM employees.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 30.4 uur per week
  • €2329—€3144 per maand
  • MBO+
  • AT2021.29

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 40, 6229 ER, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you