Functioneel beheerder HR

Functioneel beheerder HR

Geplaatst Deadline Locatie
25 feb 18 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 mrt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van ICT en HR-processen die er écht toe doen? Ben jij goed in het oplossen van problemen en het verbeteren van HR-functionaliteiten? En heb jij ervaring met verschillende applicaties, als Oracle EBS of een ander ERP-systeem als ondersteuning van diverse HR-processen? Lees dan snel verder!

Wij zoeken een ervaren functioneel beheerder met kennis van HR-processen ter aanvulling van het team functioneel beheer van de divisie Human Resources. Mocht je al enige HR-ervaring hebben en affiniteit met ICT, schroom dan niet om te solliciteren, want het is bij ons ook mogelijk om in de rol van functioneel beheerder te groeien.

Wat ga je doen? Je zorgt voor het inrichten, aanpassen, vernieuwen en onderhouden van de informatievoorziening. Je vertaalt de behoefte van de organisatie naar adequate oplossingen en je zorgt voor het verder automatiseren, digitalisering en stroomlijnen van bedrijfsprocessen, procedures en/of systemen. Je begrijpt de achterliggende processen die in de faculteiten en instituten zijn georganiseerd en je staat in direct contact met de gebruikers. Daarnaast is inhoudelijke kennis met betrekking tot HR-processen, o.a. op het gebied van recruitment en salarisadministratie een pre.

Verder ben je in staat om zelfstandig binnen de gebruikersorganisatie te opereren en ben je de verbinder én vertaler tussen de gebruiker van de applicatie en de applicatiebeheerder. Je schrijft het functioneel ontwerp, zorgt voor de implementatie en inrichting en test deze. Je adviseert en traint eindgebruikers in het gebruik van applicaties. Dit doe je door middel van een open en proactieve werkhouding en in samenwerking met de gebruiker. Met als resultaat om de werkprocessen van de gebruiker te optimaliseren.

Houd jij van een uitdaging? En blink jij ook uit in het doorgronden van (nieuwe) processen en systemen en het zoeken naar verbetermogelijkheden, zodat we samen kunnen bouwen aan een moderne administratieve toekomst? Dat komt dan goed uit, want als Radboud Universiteit staan we op dit moment namelijk voor nieuwe uitdagingen op het gebied van ons huidige bedrijfs-administratieve systeem (HR, Financiën, logistiek), zoals het werken in de Cloud. Het team Functioneel beheer zal bij het maken van keuzes, het ontwerpen en de implementatie een intensieve rol gaan vervullen.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau en kennis van en affiniteit met HR-processen en ICT.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in het beheer van Oracle EBS (of eventueel een ander ERP-systeem).
  • Accuratesse en dat je analytisch sterk en communicatief vaardig (Nederlandse en Engelse taal) bent, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Dat je open en servicegericht bent en je kunt goed prioriteiten stellen.
  • Stressbestendigheid en je houdt ervan met nieuwe systemen aan de slag te gaan.
  • Dat je proactief en leergierig bent. Je kunt snel schakelen en functioneert goed in een dynamische omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Aanstelling: 0,8 - 1,0 fte.
  • Maximum salaris per maand € 4.402,- bruto op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring.
  • Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Contractduur: 1 jaar.
  • De gewenste datum indiensttreding is 1 mei 2021.
  • Bekijk ook onze andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling.

Werkgever

Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 22.000 studenten en 5.000 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent, samenwerking en een leven lang ontwikkelen. Je bent nodig!

Afdeling

Human Resources

Wil je een bijdrage leveren aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen? Wil jij daarnaast het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en jezelf? Dan hebben we jou nodig! Als Radboud Universiteit zoeken we nog meer talent en samenwerking tussen de ruim 22.000 studenten en 5.000 medewerkers.

Radboud Services omvat de centrale ondersteunende diensten van de Radboud Universiteit met een totale omvang van ca. 750 fte’s. Onze ambitie is om substantieel bij te dragen aan het realiseren van die strategische doelen van de universiteit. Radboud Services heeft zowel een strategische rol (vooruitzien, signaleren, koersen) als een ondersteunende rol (faciliteren, uitvoeren).

De divisie Human Resources is één van de zes divisies van Radboud Services. Human Resources ondersteunt bestuur, management en medewerkers van de Radboud Universiteit op het gebied van personeel en organisatie. Je kan hierbij denken aan: het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid op concernniveau, het ontwikkelen van regelingen, o.a. op rechtspositioneel/arbeidsvoorwaardelijk terrein, loopbaanontwikkeling, personeelsbeheer, salarisadministratie, etc.

Specificaties

  • IT
  • 32—40 uur per week
  • max. €4402 per maand
  • HBO
  • 1142251

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you