Universitair docent

Universitair docent

Geplaatst Deadline Locatie
26 feb 12 mrt Van u wordt verwacht dat u (minimaal) twee dagen per week aanwezig bent op de campus in Heerlen.

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als universitair docent bent u verantwoordelijk voor de begeleiding van (groepen) studenten, op afstand en op locatie in het land, binnen diverse cursussen in het psychologieonderwijs, zoals, inleiding in de psychologie, geschiedenis van de psychologie, wetenschapsfilosofie en evolutionaire psychologie. Het beoordelen van de verslagen en opdrachten behoort ook tot uw takenpakket. U begeleidt studenten bij hun bachelorthesis, hun stage en masterthesis. Tevens draagt u zorg voor periodiek onderhoud van de toegewezen onderwijsonderdelen en signaleert u verbetermogelijkheden. U draagt bij aan de vormgeving van onderwijs in een digitale leeromgeving en bent u verder betrokken bij de ontwikkeling en doorontwikkeling van psychologiecursussen. U besteedt 30% van uw aanstellingstijd aan onderzoek binnen het onderzoeksprogramma van de faculteit Psychologie. Tot slot verricht u enige bestuurlijke en organisatorische werkzaamheden.

Specificaties

  • max. 26.6 uur per week
  • Van u wordt verwacht dat u (minimaal) twee dagen per week aanwezig bent op de campus in Heerlen. Bekijk op Google Maps

Open Universiteit (OU)

Functie-eisen

Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste en daadkrachtige persoon die zelfstandig en in teamverband kan werken. U heeft een relevante academische opleiding Psychologie. U bent gepromoveerd. U heeft ervaring in het hoger en/of universitaire onderwijs. U heeft aantoonbaar belangstelling voor vernieuwing in het wetenschappelijk afstandsonderwijs, in het bijzonder voor het gebruik van ICT. Bij voorkeur bent u in het bezit van de BAPD. Tevens bent u in het bezit van de Basiskwalificatie Onderwijs (of bereid om deze kwalificatie zo spoedig mogelijk te behalen).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de duur van 4 jaar.

Het salaris wordt vastgesteld overeenkomstig salarisschaal 11 van Bijlage A van de CAO Nederlandse Universiteiten en bedraagt maximaal € 5.127,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.

De Open Universiteit biedt goede secundaire en flexibele arbeidsvoorwaarden op het gebied van onder andere opleiding en mobiliteit, werken in deeltijd en betaald ouderschapsverlof.

 

Werkgever

Open Universiteit

Online studeren overal in Nederland en Vlaanderen
De Open Universiteit (OU) is de deeltijduniversiteit van Nederland. Studenten volgen er activerend online onderwijs en binnen de verschillende wetenschapsgebieden wordt disciplinair onderzoek verricht. Studenten kunnen universitaire bachelor- en masteropleidingen in zeven vakgebieden doorlopen. Kenmerken van het onderwijs zijn openheid, flexibiliteit en kwaliteit. Er is veel aandacht voor verbetering van het studiesucces van studenten. Aan de OU studeren ruim 15.000 studenten en werken bijna 700 medewerkers. De OU heeft vestigingen in Nederland en België (zie https://www.ou.nl/studiecentra). De hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen.

De nieuwste technologieën en onderwijskundige inzichten worden toegepast, zowel in de bachelor- en masteropleidingen en cursussen, als in projecten en programma's met partners. Nationaal en internationaal speelt de OU een belangrijke rol in de innovatie van het hoger onderwijs. Het onderwijs is verweven met het onderzoek waardoor tevens wordt gegarandeerd dat de actuele stand van de wetenschap wordt verwerkt. De OU investeert niet alleen in onderzoek in de vakgebieden van de opleidingen, maar ook in onderzoek op het gebied van leren, doceren en technologie.

Tevreden studenten
In de Nationale Studenten Enquête (NSE), de Keuzegids Universiteiten (vergelijking waardering van studenten en experts voor bacheloropleidingen van de veertien universiteiten) en de Keuzegids Masters scoort de OU al jaren op rij een topnotering in de lijst van de veertien Nederlandse universiteiten. Bovendien staan alle opleidingen hoog in de ranglijsten van de universiteiten voor de betreffende studierichtingen. Alle beoordelingen staan op de OU-website  (https://www.ou.nl/rankings).

Afdeling

Faculteit Psychologie

De faculteit Psychologie is sterk in onderwijs, onderzoek en valorisatie. De faculteit biedt een wetenschappelijke bachelor en master Psychologie. De masteropleiding Psychologie heeft momenteel vier afstudeervarianten: Arbeids- en organisatiepsychologie, Gezondheidspsychologie, Klinische psychologie en Levenslooppsychologie. Het onderzoek van de faculteit vindt plaats binnen het onderzoeksprogramma ‘Understanding human change in a dynamic, digital era’.

Specificaties

  • Universitair docent; Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 26.6 uur per week
  • Universitair
  • AC/FAC/PSY/21023

Werkgever

Open Universiteit (OU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Postbus 2960, 6401 DL, Van u wordt verwacht dat u (minimaal) twee dagen per week aanwezig bent op de campus in Heerlen.

Bekijk op Google Maps

Interesting for you