Projectleider Regeltechniek (0,8 - 1,0 fte)

Projectleider Regeltechniek (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
2 mrt 28 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 jun 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Leid jij graag onderhoudsprojecten in utiliteitsgebouwen met het accent op regeltechniek? Wil jij met veel plezier je vak uitoefenen? Dan zoeken we jou!

Functieomschrijving

Leid jij graag onderhoudsprojecten in utiliteitsgebouwen met het accent op regeltechniek? Zoek je een omgeving waar je met veel plezier je vak kunt uitoefenen? Werk je graag samen met vakgenoten in de techniek? Dan is deze vacature bij de Universiteit Utrecht zeker interessant voor jou! Bij de Universiteit Utrecht vind je een goede werk-privé balans en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
De Universiteit Utrecht is een topuniversiteit, met excellent onderwijs en onderzoek. Ons vastgoed is uniek en daar zijn we trots op. Wat denk je van ongeveer 500.000 m2 aan onderwijs- en onderzoeksgebouwen! Deze liggen in de binnenstad van Utrecht, op het University College terrein en op het Utrecht Science Park. Er zijn monumentale gebouwen, onderwijszalen, kantoren, geavanceerde onderzoekslaboratoria, dierenklinieken en bibliotheken. De variatie is groot. Klik hier voor een impressie van de universiteit en haar gebouwen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Afwisseling, uitdaging en dynamiek. Dat kenmerkt de rol van projectleider Regeltechniek. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, inkopen, coördineren en laten uitvoeren van planmatig onderhoud aan onze gebouwen en installaties. Het gaat specifiek om projecten met een belangrijke regeltechnische component, zoals bijvoorbeeld het reviseren of geheel vervangen van regelkasten. Het planmatig onderhoud is gebaseerd op een Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP). Vanuit die basis volgt het
Onderhoudsjaarplan (OJP). Het onderhoud gebeurt in nauwe afstemming met de gebruikers van de gebouwen, zoals faculteiten en onderzoeksinstituten. Jij bent hierbij de spin in het web.

Wat breng je mee?
  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en je minstens 3-5 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt goede technische kennis van regeltechniek en gebouwbeheersystemen.
  • Je kent de markt van regeltechnische producten en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden.
  • Je hebt ervaring met het reviseren en vervangen van regelkasten.
  • Je bent een teamspeler die van aanpakken houdt. Je kunt goed organiseren en je gaat voor resultaat. Je bent servicegericht en hebt oog voor de gebruikers en hun behoeften.
  • Je beweegt je soepel in een grote organisatie. Je kunt snel anticiperen op veranderende omstandigheden.
  • Je vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan duurzaamheid. En je weet duurzaamheid te integreren in de verschillende aspecten van je werkgebied.
  • Je communiceert makkelijk en helder, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed. Je beheerst de Engelse taal op een redelijk niveau.
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-VOL certificaat of je bent bereid dit te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor de duur van één jaar (0,8-1,0 fte). Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 3.746,- en maximaal € 5.127,- (schaal 11 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.
Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket  arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht. Vanaf 1 augustus 2020 is het hele terrein van de universiteit helemaal rookvrij.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.
De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Het Facilitair Service Centrum (FSC) is één van de acht directies van de Universitaire Bestuursdienst binnen de Universiteit Utrecht. Het FSC levert servicegerichte en duurzame facilitaire dienstverlening aan de medewerkers, studenten en bezoekers van de universiteit. De behoeften vanuit het onderwijs, onderzoek en de patiëntenzorg zijn hierbij leidend. Het FSC is dynamisch. Ongeveer driehonderd medewerkers zorgen voor een continu veilige en comfortabele werk- studie- en onderzoeksomgeving. Het FSC hecht grote waarde aan duurzaamheid in de uitvoering van de diensten en de eigen bedrijfsvoering.

Binnen het FSC is de afdeling Onderhoud & Beheer verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de gebouwen en terreinen en voor gebouwgebonden aanpassingen. Onderhoud & Beheer bestaat uit een afdeling Technisch Beheer, een afdeling Vastgoedinformatie, vier regionale afdelingen voor het technisch onderhoud aan gebouwen, een afdeling voor het technisch onderhoud aan terreinen en een afdeling voor gebouwgebonden aanpassingen.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €3746—€5127 per maand
  • HBO
  • 1142253

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you