Onderzoek en onderwijs (O&O) adviseur

Onderzoek en onderwijs (O&O) adviseur

Geplaatst Deadline Locatie
17 mrt 15 apr Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 apr 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ga jij onze visie op onderzoek en onderwijs vormgeven?

Functieomschrijving

Onderzoek en onderwijs (O&O) zijn naast het behandelen van patiënten met protonentherapie de kerntaken van HollandPTC. Wij werken hard om onze O&O ambities te realiseren, en zoeken voor de R&D afdeling een adviseur die het hoofd O&O hierin kan ondersteunen.

De O&O adviseur is een nieuwe functie die je samen met het hoofd O&O gaat invullen. Er zijn kaders maar er staat ook nog veel niet vast. We zoeken dus iemand die het leuk vindt om te pionieren, initiatief neemt en er van houdt zelfstandig te werken. Je krijgt een actieve taak in de uitrol van onze onderzoeksstrategie. Denk aan het positioneren en profileren van HollandPTC als onderzoeksorganisatie en het opzetten van nieuwe onderzoekssamenwerkingen met partijen uit de publieke en private sector. Ook adviseer en ondersteun je bij het werven van (inter)nationale subsidies voor onderzoek en onderwijs, zoals subsidieadvies voor de onderzoekers binnen het consortium van HollandPTC met Erasmus MC, LUMC en TU Delft, begeleiding van subsidieaanvragen en project management. Je helpt het hoofd O&O bij vraagstukken rondom wetenschappelijk beleid en de inrichting van de O&O organisatie, en denkt mee bij het ontwikkelen van de onderwijsstrategie. Indien nodig neem je taken over binnen de O&O organisatie en waar mogelijk vervang je het hoofd.

Wat ga je doen

  • Je houdt de ontwikkelingen bij subsidiegevers en subsidiemogelijkheden voor het HollandPTC onderzoeks-programma bij en overlegt hierover met het hoofd O&O. Op termijn zullen onderwijssubsidies aan deze taak toegevoegd worden.
  • Je adviseert onderzoekers over subsidiemogelijkheden en hun (inter)nationale subsidieaanvragen, en helpt bij aanvragen vanuit HollandPTC, onder andere met het opstellen van begrotingen in samenwerking met onze afdeling finance & control.
  • Je denkt mee hoe HollandPTC als O&O organisatie gepositioneerd kan worden, en neemt hierin uitvoerende taken op je.
  • Je stelt met onze juridisch adviseur de contracten voor gehonoreerde projecten en nieuwe onderzoekssamenwerkingen op, en verzorgt de HollandPTC rapportages richting subsidiegevers.
  • Je bent de sparring partner voor het hoofd O&O wat betreft strategische, beleidsmatige en organisatorische vraagstukken, en pakt hierin zelfstandig acties op.

Je valt direct onder het hoofd O&O, zij is ook afdelingshoofd R&D.

Specificaties

HollandPTC

Functie-eisen

  • Je hebt een academische opleiding in het Life Sciences & Health domein, en bent bij voorkeur gepromoveerd.
  • Je hebt 3-5 jaar relevante ervaring in een medisch wetenschappelijke omgeving.
  • Je bent gedreven, zelfstandig en pro-actief, en vindt het een uitdaging om deze nieuwe functie in te vullen.
  • Je hebt strategisch inzicht en bent een goede sparringpartner. Maar je kunt ook uitstekend organiseren, samenwerken op verschillende niveau’s en voert werkzaamheden net zo makkelijk zelf uit.
  • Je bent flexibel wat betreft de invulling van je takenpakket, hands-on en klantgericht.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling en schriftelijk. De stukken die je aflevert zijn van hoge kwaliteit. De voertaal bij R&D is Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Eén jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Het is een tijdelijke aanstelling van 32-36 uur per week voor één jaar met uitzicht op een vast
dienstverband. Wij volgen de CAO UMC; het salaris is afhankelijk van opleiding en
ervaring, en bedraagt minimaal € 2.911,- (schaal 10) en maximaal € 5.383,- (schaal 11) bij een
volledige werkweek van 36 uur. Je krijgt 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaars-uitkering en een
vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer van € 0,19 per kilometer.
Kom je bij ons werken, dan vragen we je naar je Verklaring omtrent Gedrag. We bellen je referenties na als onderdeel van de selectieprocedure.

Werkgever

HollandPTC

HollandPTC is een zelfstandig poliklinisch centrum voor protonentherapie in Delft. Er werken ongeveer 70 mensen in vaste dienst in de zorg, fysica, research & development en bedrijfsvoering. Daarnaast hebben we artsen, fysici en onderzoekers bij HollandPTC die ook bij een ander instituut of organisatie werken. Samen zorgen we voor onze patiënten en onderzoek. We hebben hiervoor 2 protonengantries met in-room CT en een behandelruimte voor de bestraling van oogtumoren. Ook hebben we moderne beeldvormende apparatuur: een dual-energy CT, een 3T MRI en een PET/CT. Daarnaast hebben wij een R&D beamline bunker en diverse labs voor onderzoek. In de labs doen we vooral voorbereidend werk voor experimenten met de beamline.

Afdeling

P&O

Er werken op dit moment 7 mensen op de afdeling research & development: een afdelingshoofd, een beamline onderzoeker, een coördinator klinische R&D, een coördinator R&D onderzoeksprogramma, een stafadviseur, een data manager en een management assistent. Binnenkort breidden we het team uit met een R&D fysisch medewerker en een biologisch analist. Daarnaast zijn er iedere dag (externe) onderzoekers en studenten aanwezig. We verwachten in 3 jaar te groeien naar zo’n 50 promovendi.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Marketing en communicatie; Beleid- en staf; Management
  • Techniek; Natuurwetenschappen; Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €2911—€5383 per maand
  • Universitair
  • AT (O&O) adviseur

Werkgever

Locatie

Huismansingel 4, 2629 JH, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you