Promovendus 'Behandelmethodes plastisch esthetische zorg'

Promovendus 'Behandelmethodes plastisch esthetische zorg'

Geplaatst Deadline Locatie
9 apr 20 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 apr 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Lijkt het je wat om op basis van reeds verzamelde data een bijdrage te leveren aan de plastisch esthetische zorg? In dit promotieonderzoek vormt het analyseren van medische gegevens van verschillende behandelmethodes bij plastisch esthetische indicaties daarvoor het vertrekpunt. We maken graag kennis met je!

Als promovendus (PhD candidate) verricht je op basis van big data onderzoek naar predicatoren en uitkomstenmaten bij verschillende esthetische behandelingen zoals borstoperaties, ooglidcorrecties, facelift chirurgie, body contouring en injectable behandelingen.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Her-evalueren van lopende meettrajecten naar patiënttevredenheid en het inrichten van nieuwe trajecten voor geselecteerde plastisch chirurgische behandelingen.
  • Selectie van relevante predictoren en uitkomstmaten met implementatie binnen Velthuis kliniek.
  • Starten van analyse van bestaande data en de ontwikkeling van predictie modellen over patiënttevredenheid na plastisch esthetische ingrepen.
  • Studies naar rol van groepen van predictoren (medische factoren, psychologische factoren, patient reported experience measurements) op specifieke uitkomstmaten na esthetische operaties (tevredenheid, toonbaarheid, psychologie).
  • Opzetten en uitvoeren van vergelijkend onderzoek van onder andere patiënt versus clinician reported uitkomsten op het gebied van tevredenheid en toonbaarheid na esthetische ingrepen.
De relatie tussen psychologische factoren, verwachtingen en zorgervaring bieden aangrijpingspunten om de kwaliteit van zorg direct te beïnvloeden. Door middel van dit promotietraject met onderzoek van een grote database van Velthuis kliniek met uitkomsteninformatie is het streven om meer inzicht te verkrijgen in de interactie van psychologische factoren, verwachtingsmanagement en tevredenheid na esthetische ingrepen om binnen de plastisch chirurgische klinische praktijk toe te kunnen passen.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een promovendus die zelfstandig in staat is om onderzoek uit te voeren. Je hebt een opleiding (al dan niet afgerond) Geneeskunde, Biomedische wetenschappen of aangrenzende studies. Daarnaast heb je zowel affiniteit met plastische en esthetische chirurgie als een sterke affiniteit met statistiek, epidemiologie, data analyseren en programmeren.

Je bent een teamspeler die gemotiveerd is om in een interdisciplinair team samen te werken met collega-onderzoekers van de onderzoek groep Xpert/Erasmus MC. Verder heb je goede mondelinge, organisatorische en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels.

Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 jaar.

De inschaling is afhankelijk van je vooropleiding. Voor een basisarts is schaal 10 van toepassing; voor overige studierichtingen geldt inschaling in schaal 10A.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. Maar er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage (47% of 72%).
  • Als fulltime medewerker heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
  • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Velthuis kliniek
De afdeling Plastische Chirurgie van het Radboudumc heeft een samenwerking met Velthuis kliniek. Velthuis kliniek is reeds 25 jaar actief op het gebied van plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidtherapie en is op dit gebied de grootste kliniek in Nederland. Velthuis kliniek is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven,waaronder ook Xpert Clinic, Xpert Orthopedie, Helder kliniek en Handtherapie Nederland vallen.

Binnen alle klinieken van Equipe staat kwaliteit hoog in het vaandel en worden tevredenheid en uitkomsten van zorg structureel gemeten. De daarover verzamelde data worden in het gezamenlijke systeem van Equipe beheerd en bewerkt en vormen het uitgangspunt om de zorg verder te verbeteren.
De afdeling Plastische Chirurgie van het Radboudumc werkt op het gebied van onderzoek al langer samen met Xpert Clinic en het ErasmusMC volgens een gestandaardiseerde werkwijze voor het analyseren van data. Deze werkwijze vormt ook voor dit nieuwe onderzoek de leidraad.

Specificaties

  • PhD
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • 135726-P716252-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you