HR-assistent (0,74-1,0 fte)

HR-assistent (0,74-1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
9 apr 25 apr Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 apr 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Daar waar taken van het bord vallen daar kom jij helpen als ‘vliegende keep’. Je komt de Human Resources kolom versterken met jouw flexibele en pro-actieve inzet. Voor faculteiten en diensten word je het aanspreekpunt voor allerlei HR vragen. Nadat je bent ingewerkt in de systemen ben je snel in staat om in de volgende faculteit of dienst de werkzaamheden op te pakken.

Je gaat werken als HR-assistent binnen de HR-kolom van onze ondernemende en internationale universiteit. Je gaat ontdekken hoe de HR-processen werken, zowel binnen de centrale HR-afdeling en binnen een faculteit. De HR-kolom bestaat uit zes adviesteams, je wordt ingezet in één of meerdere van deze teams wegens drukte of ter vervanging van een collega.
Verder ben je:

  • Het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden op het gebied van de cao, arbeidsvoorwaarden, regelingen en procedures.
  • Degene die correct en nauwkeurig de bijbehorende stappen uitvoert en verwerkt van de HR-werkprocessen (werving & selectie, aanstelling, bevordering, overplaatsing en uitdiensttreding)

 

 

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

Als HR-assistent/vliegende keep ben je flexibel, nieuwsgierig naar nieuwe zaken en hou je van  werken in een dynamische omgeving. Je kunt goed omgaan met ad-hoc vragen en houdt overzicht over en ziet verbanden tussen de zaken waar je aan werkt. Je zorgt er samen met jouw HR-collega’s en leidinggevenden voor dat processen goed verlopen. Je werkt vanuit betrokkenheid, bent gedreven en maakt je nieuwe systemen en onderwerpen snel eigen. Je hebt bij voorkeur ervaring op een HR-afdeling. Daarnaast beschik je over:

  • een mbo+-werk- en -denkniveau.
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • een digitale mindset en werk je gemakkelijk met allerlei databases en verschillende computersystemen. Ervaring met AFAS is een pré.

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Hier ben jij naar op zoek:

Een boeiende en afwisselende functie voor 28 uren per week. Afhankelijk van de vraag naar ondersteuning bij de faculteiten en diensten, wordt je arbeidsduur uitgebreid tot een fulltime dienstverband. Daarbij hoort een maximum brutosalaris van € 3.144,-- per maand (schaal 7). Dit is afhankelijk van de deeltijdfactor, je ervaring en opleiding. Je krijgt jaarlijks 29 verlofdagen toegekend bij een volledig dienstverband, bij deeltijd is dit aantal naar rato. Wanneer je 40 uren per week werkt, heb je daarnaast jaarlijks nog recht op 12 compensatiedagen.



 

 

 

Werkgever

HR

De dienst Human Resources (HR) heeft een proactieve en faciliterende rol binnen de Universiteit Twente. Zij ondersteunt daarbij het College van Bestuur, de faculteiten, instituten en de diensten. De dienst draagt bij aan optimalisatie van ons gehele werkveld op gebied van personeel en organisatie. Daarbij staan doorontwikkeling en implementatie van een breed eigentijds (digitaal) HR-instrumentarium centraal. De komende jaren ligt de focus onder meer op de volgende thema's: de nieuwe UT-strategie Shaping 2030, recruitment, welzijn, talent – vanuit de nieuwe strategische oriëntatie op erkennen en waarderen in het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek – en het verder ontwikkelen van onze HR-basis. De taken van de dienst HR zijn verdeeld over de afdelingen Advies, Beleid en Services. Als werkgever biedt de dienst HR werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Specificaties

  • HRM
  • 28—40 uur per week
  • €2329—€3144 per maand
  • MBO
  • 2021-309

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you