Coördinator-/senior onderzoeker aquacultuur

Coördinator-/senior onderzoeker aquacultuur

Geplaatst Deadline Locatie
14 apr 23 apr Vlissingen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 apr 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In het lectoraat Aquacultuur gebeurt het! Praktijkgericht onderzoek in een breed scala van projecten met een sterke focus op de kweek van laag trofische soorten zoals micro- en macroalgen en schelpdieren. Dat is waar de onderzoeksgroep Aquacultuur zich dagelijks mee bezighoudt in samenwerking met (Zeeuwse) ondernemers in de aquacultuursector. Belangrijke bedrijfsvraagstukken uit de praktijk staan centraal. Het in goede banen leiden van alle projecten is precies wat jouw rol als coördinator-/senior onderzoeker aquacultuur inhoudt. Jouw uitgebreide inhoudelijke kennis en enthousiasme over dit vakgebied gebruik je om het aquacultuuronderwijs in stand te houden en verder vorm te geven. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van coördinator/senior onderzoeker onderzoeksgroep Aquacultuur bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg.

Jouw werk als coördinator-/senior onderzoeker aquacultuur
Jij draagt direct bij aan baanbrekend onderzoek voor actuele cases. In jouw functie heb je veel afwisseling door de verschillende petten die je draagt als organisator, projectleider, netwerker en sparringpartner. Je speelt namelijk een belangrijke rol in het management van het lectoraat, in de verbinding tussen onderzoek en onderwijs en in de acquisitie van onderzoeksprojecten. Inhoudelijk versterk jij het team op thema’s als zeewierteelt en offshore aquacultuur. Jij maakt het waar als coördinator-/senior onderzoeker aquacultuur bij het:

  • management van het lectoraat waar jij een belangrijke rol in speelt; je weet het beste uit de medewerkers te halen.
  • initiëren van, leidinggeven aan en meewerken in de uitvoering van praktijkgerichte onderzoeksprojecten.
  • zorgen voor valorisatie van de onderzoeksresultaten en het publiceren van resultaten in wetenschappelijke tijdschriften en vakbladen.
  • het ontwikkelen van (online)lesmateriaal en eventueel bijdragen aan het opzetten en ontwikkelen van een toekomstige master-opleiding voor het Delta Kenniscentrum.
  • organiseren en voorzitten van teamvergaderingen, organiseren van evaluatiegesprekken, opzetten van begrotingen en de financiële huishouding.

Specificaties

HZ University of Applied Sciences

Functie-eisen

De vele petten die jij draagt, vragen in de eerste plaats om de nodige vlieguren, maar ook om persoonlijke vaardigheden. Netwerken, plannen, organiseren en adviseren, je kunt het allemaal. Jij bent een denker en doener in één. Het op rolletjes laten lopen en zorgen dat jouw onderzoeksgroep op de kaart staat, geeft jou veel voldoening. Het enthousiasme dat je hebt voor het vakgebied weet je ook op anderen over te brengen. Dat niet alleen, je durft ook over de randen van je eigen expertise heen te kijken. Daarnaast heb je als coördinator-/senior onderzoeker aquacultuur:

  • een afgeronde PhD.
  • minimaal vijf jaar werkervaring op het gebied van aquacultuur of mariene biologie.
  • ervaring in een leidinggevende functie en met het schrijven van projectvoorstellen.
  • een breed netwerk in het beroepenveld.
  • uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Een jaar. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte. de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar schaal 12, hogeschooldocent met de rol van onderzoeksgroepscoördinator.

We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook:

  • een bruto maandsalaris tussen de € 3.658,64 en € 5.026,85 (schaal 11) op basis van een fulltime dienstverband.
  • mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.
  • vakantiedagen volgens de hbo-cao.
  • een eindejaarsuitkering, vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten en bij thuiswerken een thuiswerkvergoeding.
  • een tijdelijke aanstelling voor een jaar. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte. de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar schaal 12, hogeschooldocent met de rol van onderzoeksgroepscoördinator.

Startdatum zo snel mogelijk, afhankelijk van opzegtermijn etc.

Werkgever

HZ University of Applied Sciences

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, masteropleidingen, masterclasses, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun studenten kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals dat onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we al jaren op rij in de top-drie van beste hogescholen van Nederland staan?

Specificaties

  • Onderwijs; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf; Management; Techniek / laboratorium
  • Natuurwetenschappen; Techniek; Voeding
  • max. 32 uur per week
  • €3658—€5026 per maand
  • Gepromoveerd
  • SP 2684289

Werkgever

HZ University of Applied Sciences

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Edisonweg 4, 4382 NW, Vlissingen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you