Onderzoeksassistent - onderzoek naar de lichamelijke en psychosociale effecten van kanker op jongvolwassen leeftijd

Onderzoeksassistent - onderzoek naar de lichamelijke en psychosociale effecten van kanker op jongvolwassen leeftijd

Geplaatst Deadline Locatie
15 apr 11 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 mei 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Jongvolwassenen met kanker (18-39 jaar), ookwel AYA’s genoemd wat staat voor Adolescents and Young Adults, vormen een unieke groep. Zij worden in een levensfase waarin zij ontwikkelingsmijlpalen proberen te bereiken, geconfronteerd met een levensbedreigende, voor hun leeftijd, zeldzame ziekte en agressieve behandeling daarvan.
Kennis over de korte, lange termijn en late effecten waar AYA kankerpatiënten na hun diagnose en behandeling mee te maken krijgen, inzicht in groepen die risico lopen op ongunstige gezondheidsuitkomsten en de onderliggende werkingsmechanismen ervan, maakt het mogelijk om behandelprotocollen en interventiestrategieën te ontwikkelen die de overleving verbeteren (meer genezing), de schadelijke effecten minimaliseren en uiteindelijk gezondheidsuitkomsten verbeteren (betere kwaliteit van leven).
Het doel van de COMPRAYA studie is inzicht krijgen in de incidentie, risicofactoren en mechanismen van verminderde gezondheidsuitkomsten (medische en psychosociale) over tijd bij AYA-kankerpatiënten.
Als onderzoeksassistent ben je verantwoordelijk voor het mee helpen coördineren van de studie, het werven, voorlichten en includeren van deelnemers en het afnemen van de anamnese en simpele lichamelijke testen. Je voelt je thuis in zowel een wetenschappelijke als een klinische setting en kunt goed communiceren met zorgverleners, patiënten en onderzoekers. Ook datamanagement rondom de studie kan tot je taken behoren (bijvoorbeeld invoeren van klinische gegevens).

Specificaties

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Functie-eisen

Je hebt een Master in een medische (bijvoorbeeld Geneeskunde of Biomedische wetenschappen) of gedragswetenschappelijke discipline (bijvoorbeeld (Medische) Psychologie, Bewegingswetenschappen) of een andere relevante opleiding. Recent afgestudeerd is een pré. Je kunt zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer en hebt uitstekende sociale, communicatieve en organisatievaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Het betreft een functie voor 28 uur, voor aanvankelijk de periode van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen. Het salaris zal afhankelijk zijn van jouw vooropleiding en ervaring en zal vallen tussen FWG 45 en FWG 50 en zit tussen de €2.319,- en €3.774,-. Daarnaast maakt 8,33% vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% onderdeel uit van je secundaire voorwaarden. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,08 per km, welke middels onze Meer Keuze Arbeidsvoorwaardenregeling aan het eind van het jaar aangevuld kan worden tot € 0,19 per km.

Werkgever

Antoni van Leeuwenhoek

In het Antoni van Leeuwenhoek werken we als één team aan een onbescheiden missie: kanker niet langer een dodelijke ziekte laten zijn. Werken bij het AVL betekent werken bij een befaamd onderzoeksinstituut en in een ziekenhuis dat landelijke bekendheid geniet. Maar wat ons echt bijzonder maakt is de betrokkenheid en bevlogenheid van al onze medewerkers en vrijwilligers. Deze mentaliteit is terug te vinden in alle lagen van de organisatie en vertaalt zich in een menselijke aanpak. Zo bepalen we samen wat het Antoni van Leeuwenhoek uniek maakt. Want samen zijn we het Antoni van Leeuwenhoek, en dat kan #nietzonderjullie

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Techniek / laboratorium; Patiëntenzorg: overig
  • Gezondheid; Natuurwetenschappen; Gedrag en maatschappij
  • max. 28 uur per week
  • €2319—€3774 per maand
  • Universitair
  • AT 56502

Werkgever

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Plesmanlaan 121, 1066 CX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you