Vaardigheidsdocent/coach

Vaardigheidsdocent/coach

Geplaatst Deadline Locatie
28 apr 11 mei Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 mei 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het Honours College Science & Society, onderdeel van het faculteitsbureau van de Faculteit Sociale Wetenschappen, zoekt voor haar Honours College studenten een Vaardigheidsdocent/coach

Functieomschrijving

Binnen het Honours College Science & Society staat de interactie tussen wetenschap, samenleving en beleid centraal. Het Honours College biedt studenten die een extra uitdaging zoeken de mogelijkheid om naast hun reguliere bachelor studie, kennis te maken met verschillende wetenschappelijke disciplines. Per direct zoekt het College een enthousiaste vaardigheidsdocent/coach, met aantoonbare affiniteit met het versterken van een diverse en inclusieve community. De werkzaamheden zijn divers. Naast de hoofdtaak van begeleiding wordt een bijdrage verwacht bij werving van studenten, bij studentencommunicatie en bij uitvoering van het honours programma in brede zin.  

 

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Past het volgende profiel bij jou? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

  • Ervaring  op het gebied van coaching en begeleiding van divers samengestelde learning communities;
  • Aantoonbare ambities om een inclusieve diverse academische community te bouwen en je bent ervaringsdeskundig op de terreinen van Diversity and Inclusion en social media;
  • In staat om uitdagingen die samenhangen met het bouwen van een inclusieve leeromgeving te adresseren en te vertalen naar oplossingen;
  • Goede kennis van online learning platforms;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke taalbeheersing van Nederlands en Engels;
  • Uitstekende organisatorische- en contactuele vaardigheden;
  • Een academische opleiding afgerond en flexibel inzetbaar. 

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van behoefte, gebleken geschiktheid en beschikbare middelen. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.920,- en maximaal € 4.012,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 9).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op de website.

Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Werkgever

Leiden University

Binnen de Faculteit Sociale Wetenschappen wordt kwalitatief hoogwaardig onderzoek gedaan en een breed en disciplinair onderwijsprogramma aangeboden, gericht op het vergroten van ons inzicht in actuele ontwikkelingen in de samenleving. De faculteit bestaat uit vijf instituten: Centrum voor Centrum voor Wetenschaps- en Technologiestudies, Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie, Pedagogische Wetenschappen, Politieke Wetenschap en Psychologie. De faculteit heeft ongeveer 7.000 studenten en 850 medewerkers. Zie voor meer informatie de website van de Faculteit van Sociale wetenschappen.

Diversiteit en inclusie zijn kernwaarden van de Universiteit Leiden. Ook de Faculteit Sociale Wetenschappen streeft er naar om een diverse en inclusieve leer- en werkomgeving te creëren waarin iedereen, ongeacht wie je bent of wat je doet, zich thuis kan voelen en ontwikkelen.

Het team van het Honours College Science & Society wordt aangestuurd door de coordinator en biedt een extra curriculair onderwijsprogramma van 30 EC aan bachelor studenten. Zie voor meer informatie de website.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • Universitair
  • 21-189

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Wassenaarseweg 52, 2333 AK, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you