Oplossingsgerichte Senior Functioneel Facultair Beheerder

Oplossingsgerichte Senior Functioneel Facultair Beheerder

Geplaatst Deadline Locatie
28 apr 9 mei Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 mei 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen zoekt voor de Afdeling Science Onderwijs- en Studenten Zaken een Oplossingsgerichte Senior Functioneel Facultair Beheerder

Functieomschrijving

De Universiteit Leiden heeft grote ambities op het gebied van onderwijsinnovatie en harmonisatie. De faculteit werkt er hard aan deze ambities waar te maken. Science Onderwijs- en Studentenzaken (SOSZ) ondersteunt en faciliteert de onderwijsorganisatie van de gehele faculteit. Allerlei onderwijs gerelateerde vraagstukken komen in deze afdeling samen. SOSZ bestaat uit de teams: Teacher Support Desk, Studentenadministratie, Facultaire Onderwijscoördinatie, Onderwijsbeleid en -kwaliteitszorg, Science International Office, Career Services en het Honours College. Voor de Science Studenten Administratie (SSA) zoeken we een analytische en oplossingsgerichte nieuwe collega.

Werkzaamheden
De Science Studenten Administratie verzorgt de studievoortgangsadministratie voor de bijna 6000 studenten van de faculteit. Het werk is breed. Denk aan het verwerken van studieresultaten, het bewaken van de studievoortgang zoals bijvoorbeeld het administratief verwerken van het bindend studieadvies (BSA) en het diplomaproces. We werken met behulp van het student informatiesysteem uSis.

Wat ga jij doen:
Met jouw frisse en analytische blik werk je aan een optimale inrichting, onderhoud, aanpassing en vernieuwing van uSis, Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de data. Jij helpt ons zo goed mogelijk gebruik te maken van alle mogelijkheden om onze onderwijsprocessen perfect te laten verlopen voor alle betrokken gebruikers.

Procesmatig denken is voor jou de “default” en vereenvoudiging van complexiteit van processen bijna het leukste wat er bestaat. Je schakelt daarbij diplomatiek tussen bestaande processen en mogelijkheden tot vernieuwing. Ook breng je in kaart wat er moet gebeuren om integratie van nieuwe applicaties met uSis  mogelijk te maken. De documentatie van het systeem heb je op orde.

Je gaat binnen onze afdeling SOSZ, vooral nauw samenwerken met onze zeer ervaren functioneel beheerder, onze onderwijs coördinatie en projectleider harmonisatie. Je neemt deel aan al het relevante overleg van de faculteit en de universiteit.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

  • Een actieve houding, bent zelfstandig en flexibel;
  • Analytisch ingesteld en nauwkeurig, zowel op detail als op het grote plaatje;
  • Communicatief sterk en brengt tegengestelde belangen bij elkaar;
  • Georganiseerd, en kunt ook onder druk accuraat en gestructureerd werken;
  • Affiniteit met de universitaire omgeving en je werkt graag met onderwijslogisitiek.
  • Minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding;
  • Ruime ervaring als functioneel beheerder van een studievoortgangssysteem (uSis strekt tot aanbeveling);
  • Kennis van het hoger onderwijs is een pre;
  • Gedegen kennis van procesmanagement technieken;
  • Je spreekt en schrijft goed Nederland en Engels;

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de periode van een jaar. Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten.  Het salaris bedraagt minimaal  € 2.790,- en maximaal € 4.402,- bruto per maand (schaal 10) bij een fulltime aanstelling. Schaal 11 is op termijn bespreekbaar voor een opvallend sterke kandidaat.

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op de website.

Diversiteit
Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Werkgever

Leiden University

De Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen is een toonaangevende faculteit waarin medewerkers en studenten werken in een dynamische, internationale omgeving en waar persoonlijke en academische ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Onze mensen worden geïnspireerd door nieuwsgierigheid, om zo fundamentele kennis te vergroten en over grenzen heen te kijken. Voor de wetenschap, én om een bijdrage te leveren aan grote maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Onderwijs en onderzoek binnen de faculteit variëren van wiskunde, informatica, sterrenkunde, natuurkunde, scheikunde en biofarmaceutische wetenschappen tot aan biologie en milieuwetenschappen en is belegd bij acht instituten. We zijn gesitueerd in het hart van het Bio Science Park, één van Europa’s grootste scienceparken, waar universiteit en bedrijfsleven elkaar ontmoeten.

Specificaties

  • Management; Beleid- en staf
  • Natuurwetenschappen
  • HBO
  • 21-194

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Einsteinweg 55, 2333 CC, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you