Information Professional

Information Professional

Geplaatst Deadline Locatie
3 mei 14 mei Breukelen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 mei 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Academic Services Center bij Nyenrode Business Universiteit is op zoek naar Information Professional.

Functieomschrijving

De uitdaging
De afdeling Academic Services Center zoekt twee Information Professionals. Zij ondersteunen de wetenschappers, studenten en docenten door op een innovatieve manier kennis te ontsluiten, te delen en zichtbaar te maken. De Information Professional adviseert en is voornamelijk verantwoordelijk voor het klantgerichte ondersteuning bij informatie & administratieprocessen. Hierdoor lever je een bijdrage aan de bewaking van de onderwijskwaliteit en aan de kwaliteitszorg in het algemeen op Nyenrode.
Voor een optimale gebruikersondersteuning houd je je bezig met het op gebruikersvriendelijke manier toegang bieden tot relevante en betrouwbare informatie en informatiebronnen. Je begeleidt en adviseert studenten en medewerkers bij het zoeken naar informatie en over zoekstrategie en instrueert over de functionaliteit van systemen. Desgevraagd schrijf je beleidsvoorbereidende stukken voor het management van Nyenrode.

Taken:

  • Beschikbaar stellen, beheren en bewerken van wetenschappelijk informatiemateriaal, voornamelijk de ondersteuning van het gebruik van (financiële) databanken zoals ACADEM, datastream en het managen van data voor accreditatieprocessen;
  • beleidsmatig en centraal inrichten en organiseren van onderzoeksdata inclusief archivering in afstemming met ICT en faculty;
  • ondersteuning verlenen aan informatieprocessen bij onderzoekers en faculty;
  • Advies en ondersteuning bij het selecteren en inrichten van informatiesystemen;
  • ondersteuning bij de informatieprocessen rondom de (digitale) bibliotheek;
  • Contacten onderhouden met interne klanten (studenten en wetenschappers) en met leveranciers;
  • Bewaken licenties, workflows en rapportages en, zo nodig, het organiseren van training ten aanzien van het gebruik van relevante software, bijvoorbeeld bij applicatie Turitin (plagiaatsoftware).

Specificaties

Nyenrode Business Universiteit

Functie-eisen

Wie ben jij?
Je hebt een afgerond, relevant HBO diploma, beschikt over enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in de wetenschappelijk informatievoorziening, vooral met (financiële) informatie systemen en hebt ervaring met academische gebruikers. Je hebt een analytische mindset, je bent proactief en beschikt over een sterk coördinerend vermogen. Jouw flexibele en servicegerichte instelling zorgt voor optimale klanttevredenheid.

Verder beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift, bij voorkeur ook goede beheersing van het Engels;
  • goede contactuele eigenschappen, een team player, representatief en betrouwbaar;
  • Je bent behendig in het bewerken van in- en externe informatie/gegevens en samenstellen van overzichten en rapportages.
  • Je schat gevoeligheden en prioriteiten goed in;
  • je bent pro-actief en werkt zelfstandig;
  • je bent stressbestendig, hebt oog voor details en houdt overzicht;
  • je bent open-minded en intercultureel sensitief.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij
Nyenrode is een kennisinstituut en kenmerkt zich door een persoonlijke, informele sfeer en een professionele werkwijze. Resultaatgericht werken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand, zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan exclusieve seminars en lunchcolleges. Onze ambitie is om in de top 25 van Europese Business Schools te staan in 2030. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarbij je veel verantwoordelijkheid en ruimte krijgt om op je eigen wijze bij te dragen aan deze doelstelling.
Een salaris met een minimum van € 2.823, - en een maximum van € 3.888, - bruto, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring en bij een fulltime dienstverband (schaal 9).
Daarnaast heb je 30 vrije dagen (met de mogelijkheid om deze met vijf dagen uit te breiden) en een vaste eindejaarsuitkering van minimaal 5,1% (over jaarsalaris en vakantiegeld).

Werkgever

Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. Met partners wereldwijd, blijft Nyenrode investeren in internationalisering. Al haar onderwijsprogramma’s zijn geaccrediteerd door nationale of internationale accreditatie organisaties.
Nyenrode biedt degree en executive education opleidingen aan op het gebied van business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht en verricht ook onderzoek in deze vakgebieden.
Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam.
Onze medewerkers onderscheiden zich door hun flexibiliteit en veerkracht. Ze hebben veel passie voor hun vak en voor de organisatie. Daarnaast hecht Nyenrode aan een werkomgeving die divers en inclusief is.

Afdeling

Academic Services Center

Het Academic Services Center houdt zicht onder meer bezig met onderwijsontwikkeling & vernieuwing,  kwaliteitszorg en internationalisering voor geheel Nyenrode. Daarnaast is ASC tevens verantwoordelijk voor de bibliotheek. De bibliotheek ondersteunt wetenschappers, studenten en docenten door op een innovatieve manier kennis te ontsluiten, te delen en zichtbaar te maken. Daarnaast biedt het ondersteuning bij de onderzoekstrajecten op Nyenrode, door het bijhouden van het Faculty Research Information System en het formeel begeleiden van de PhD-trajecten.

Specificaties

  • IT; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Financiën; Beleid- en staf; Techniek / laboratorium
  • Techniek; Natuurwetenschappen; Economie
  • max. 32 uur per week
  • €2823—€3888 per maand
  • Universitair
  • SP 2021-05

Werkgever

Nyenrode Business Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Straatweg 25, 3621 BG, Breukelen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you