Universitair Docent Cognitieve Neuropsychologie bij CNP (0,8 - 1.0 fte, 3 jaar)

Universitair Docent Cognitieve Neuropsychologie bij CNP (0,8 - 1.0 fte, 3 jaar)

Geplaatst Deadline Locatie
4 mei 1 jul Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jul 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het Departement Cognitieve Neuropsychologie van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences (TSB), Tilburg University, is op zoek naar een Universitair Docent.

Functieomschrijving

Deze functie zal worden ingebed in het departement Cognitive Neuropsychologie (CNP) van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences (TSB) van Tilburg University. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij op termijn een eigen onderzoekslijn binnen het CNP-onderzoeksprogramma zelfstandig kan uitbouwen op het gebied van de cognitieve neuropsychologie. 
Het verzorgen van onderwijstaken in de Bachelor Psychologie of een van de Masteropleidingen maakt deel uit van het takenpakket. Een positieve motivatie voor het geven van onderwijs en een inspirerende en motiverende opstelling tegenover studenten is daarom noodzakelijk. 

 

Takenpakket
Deze UD-functie omvat 30% onderzoek en 70% onderwijs. Tot de kerntaken behoren:

  • Een bijdrage leveren aan het onderwijs. Zo kan hij/zij o.a. worden ingezet als cursuscoördinator/docent van hoor- en werkcolleges (bijvoorbeeld, de cursus Inleiding Klinische Neuropsychologie en de Engelstalige versies Introduction Clinical Neuropsychology en Brain Dysfunction), als begeleider van Practicum Onderzoeksvaardigheden Psychologie (POP) groepen, en als theses begeleider op bachelor- en masterniveau.
  • Het uitbouwen van een eigen onderzoekslijn binnen het overkoepelende onderzoeksprogramma van het departement CNP, waarbij het onderzoek wetenschappelijk vooraanstaand en innovatief te noemen is, en bij voorkeur ook maatschappelijke relevantie heeft.
  • Het publiceren van de onderzoeksresultaten in kwalitatief hoogstaande vakbladen.
  • Het superviseren van onderzoeksassistenten en evt. PhD-kandidaten.
  • Het initiëren en het leveren van een bijdrage aan het verwerven van onderzoeksfinanciering.
  • Het participeren in de managementtaken van het departement CNP.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

  • De kandidaat is een op een neuropsychologisch onderwerp gepromoveerde psycholoog. 
  • De kandidaat heeft bij voorkeur relevante kennis en ervaring met betrekking tot de neuropsychologische praktijk.
  • De kwaliteit van de kandidaat blijkt onder meer uit een excellent proefschrift en uit publicaties in vooraanstaande internationale wetenschappelijke tijdschriften. 
  • De kandidaat is in staat om competitief te opereren bij het aanvragen van subsidies bij NWO, ZonMw, of andere subsidieverstrekkers.
  • De kandidaat is ervaren in het coördineren van onderzoeksprojecten en het aansturen van onderzoeksassistenten.
  • De kandidaat is een toonbeeld van wetenschappelijke integriteit en voorstander van open science.
  • De kandidaat heeft ervaring in het geven van universitair onderwijs en heeft goede beoordelingen hiervoor. Het hebben van een BKO, of het voornemen dit op korte termijn te behalen, strekt tot aanbeveling.
  • De kandidaat is collegiaal en kan een bijdrage leveren aan een positieve werksfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Wij bieden een UD-positie in de functie van Universitair docent 2. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar, waarna bij goed functioneren uitzicht bestaat op een verlenging van 2 jaar. 
Tilburg University kent een goed arbeidsvoorwaardenpakket en streeft naar een goede balans tussen werk en privé. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een studiefaciliteitenregeling en de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden deels individueel te bepalen met behulp van een keuzemodel. De cao voor de Nederlandse universiteiten is van toepassing. Afhankelijk van de ervaring van de kandidaat zal het aanvang brutosalaris variëren tussen € 3.746 en € 5.127 per maand (voltijd) op basis van de schaal 11 van de cao voor Nederlandse universiteiten. 

Tilburg University past beleid voor gelijke beloning toe en bevordert een transparant salaris voor mannen en vrouwen door het toepassen van vastgestelde criteria op basis van de ervaring van de kandidaat.

Afdeling

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Tilburg University is een moderne gespecialiseerde universiteit. Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Health, Care & Well-Being, en People, Work, & Organizations. Met een inspirerende werkomgeving daagt de school haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

 

Departement Cognitieve Neuropsychologie
Het onderzoek van het departement Cognitieve Neuropsychologie is gericht op het beschrijven en verklaren van gedrag bij kinderen, volwassenen en ouderen aan de hand van neurologische modellen. De onderzoeksmethode varieert daarbij van fundamenteel laboratorium-onderzoek tot cohortstudies en longitudinaal onderzoek in ziekenhuizen. Meer informatie is te vinden op https://www.tilburguniversity.edu/about/schools/socialsciences/organization/departments/cognitive-neuropsychology.

Specificaties

  • Universitair docent
  • Gedrag en maatschappij
  • 32—40 uur per week
  • Gepromoveerd
  • 17481

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you