Onderwijsvernieuwer digitale coschappen

Onderwijsvernieuwer digitale coschappen

Geplaatst Deadline Locatie
4 mei 21 mei Amsterdam
Weet jij onderwijskundige en technische expertise te combineren? En wil je daarmee de opleiding van coassistenten op de werkvloer helpen versterken en vernieuwen?

Functieomschrijving

Wat ga je doen
Als onderwijsvernieuwer en projectleider ‘Digitale Coschappen’ vervul jij een cruciale rol in de doorontwikkeling van hoogwaardig online onderwijs voor onze coassistenten. Je werkzaamheden bestaan op hoofdlijnen uit:

 • in kaart brengen wat er binnen de verschillende coschappen is uitgeprobeerd en ontwikkeld, welke onderdelen nog ontbreken en welke mogelijkheden er zijn voor samenwerking en uitwisseling;
 • overzicht houden en coördineren van bestaande initiatieven rondom online onderwijs in de gehele masteropleiding geneeskunde;
 • ondersteuning geven aan de verschillende coschappen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe digitale onderwijsvormen.

Je werkt hierin nauw samen met collega’s van het projectteam, het opleidingsteam Master Geneeskunde en de coschapcoördinatoren.
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen, stimuleren en inspireren van het projectteam. Je creëert en bevordert draagvlak binnen de gehele masteropleiding en de afzonderlijke coschappen, locaties en disciplines, je onderhoudt contacten met en tussen de partnerziekenhuizen in de regio en bouwt mee aan een regionaal onderwijsplatform. Daarbij zoek je proactief naar bruikbare ICT-toepassingen voor de specifieke context van leren en opleiden in de zorgpraktijk.

Specificaties

VU medisch centrum (VUmc)

Functie-eisen

Wat we van je verwachten
Je brengt in ieder geval de volgende kennis en ervaring:

 • academisch werk- en denkniveau: bij voorkeur een afgeronde opleiding onderwijskunde of andere relevante opleiding (bijvoorbeeld biomedische of gezondheidswetenschappen) aangevuld ruime onderwijskundige kennis en ervaring;
 • aantoonbare kennis van en ervaring met ICT-toepassingen voor onderwijs en opleiden;
 • ruime kennis van en ervaring met ontwikkeling en implementatie van digitale onderwijsvormen en doeltreffend gebruik van verschillende online tools, platforms en programma’s;
 • aantoonbare kennis van en ervaring met projectmanagement;
 • verbaal sterk, uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • affiniteit met de gezondheidszorg en/of het medisch onderwijs
 • gevoel voor de verhoudingen en cultuur binnen het (medisch) academische werkveld.

Jij bent bovendien flexibel, pragmatisch en creatief in de uitvoering van opdrachten, waarbij je resultaat- en doelgericht te werk gaat. Een stevige persoonlijkheid, met de juiste balans tussen organisatiesensitief en doortastend optreden. Vanuit jouw expertise en leidende rol ben je een volwaardige gesprekspartner voor directie en (arts)docenten en weet je coschapcoördinatoren en opleiders te adviseren over de optimale inzet van synchroon en asynchroon online onderwijs. Je bent daarbij in staat om de hulpvraag te articuleren en concretiseren en tijdig om te zetten in een passende oplossing voor die specifieke locatie of discipline.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Een jaarcontract, met mogelijkheid van verlenging met een jaar.

Wat we je bieden
Salarisschaal 11: 3922 tot 5383 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

 • Naast een goed basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Wil jij weten wat je gaat verdienen? Bereken dan hier jouw netto salaris (onder voorbehoud).
 • Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.
 • Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Amsterdam UMC draagt 70% van deze premie bij.
 • Wij bieden een reiskostenvergoeding en daarnaast een fietsregeling.
 • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en een Jong Amsterdam UMC en organiseren vanuit beide verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.
 • In eerste instantie bieden wij jou een jaarcontract, met mogelijkheid van verlenging met een jaar
 • Bij gebleken gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Amsterdam UMC heeft een open cultuur. Dit betekent dat wij hopen dat iedereen zich welkom voelt bij onze organisatie en dat wij streven naar het bieden van gelijke kansen aan iedereen. Wij nodigen dan ook alle geïnteresseerden van harte uit om te reageren op deze vacature.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op onze website.
Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Daarnaast is het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor iedere nieuwe medewerker verplicht. De aanvraag voor een VOG wordt opgestart vanuit VUmc zodra de nieuwe medewerker is aangesteld.
Voor medewerkers die in de directe patiëntzorg gaan werken, kan een uitgebreide screening onderdeel zijn van de procedure. Klik hier voor meer informatie en of deze op jou van toepassing is.
Ben je werkzaam in een zorggerelateerde functie, dan is een aanstellingskeuring ook onderdeel van jouw selectieprocedure.

Werkgever

Amsterdam UMC, locatie VUmc

Sinds medio 2018 komt u niet meer naar het VU medisch centrum, maar naar Amsterdam UMC, locatie VUmc. Wij hebben immers onze krachten gebundeld met het AMC. Zo kunnen we patiënten uit de regio Amsterdam én patiënten van ver daarbuiten, voortaan nog beter helpen.

Afdeling

Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit Amsterdam

Waar ga je werken
De Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit Amsterdam is verantwoordelijk voor de bachelor- en masteropleiding geneeskunde en de masteropleidingen Oncology, Cardiovascular Research en Epidemiologie. Als onderwijsvernieuwer ben je onderdeel van team Strategie en Beleid van Onderwijs (SBO) bestaande uit 20 professionele collega’s met verschillende expertise. SBO heeft als taak de opleidingen van de Faculteit te innoveren, adviseren en ondersteunen.

Additionele informatie

Bijzonderheden
De eerste sollicitatiegesprekken worden eind mei 2021 gepland. Vanwege de coronamaatregelen werken onze medewerkers nog steeds vooral thuis. Sollicitatie- en kennismakingsgesprekken zullen daarom voornamelijk via Zoom plaatsvinden.

Laten we kennismaken
Bel ons gerust!
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Benjamin Janse, via 020-4448029.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Frank Bax, corporate recruiter, via 06-11320080.
Je kunt uiterlijk tot en met 21 mei 2021 solliciteren.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; IT; Techniek / laboratorium
 • Natuurwetenschappen; Techniek; Gezondheid
 • 32—36 uur per week
 • €3922—€5383 per maand
 • Universitair
 • AT D99.2021.00060CE

Werkgever

VU medisch centrum (VUmc)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1117, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (VU medisch centrum (VUmc)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 21 mei 2021 23:59 (Europe/Amsterdam).