Programmamedewerker Onderzoek & Innovatie

Programmamedewerker Onderzoek & Innovatie

Geplaatst Deadline Locatie
4 mei 17 mei Bussum

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 mei 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In 2021 implementeert de Nierstichting het vernieuwd Onderzoek & Innovatie (O&I) beleid ‘Succespaden naar impact’. Lange termijn routekaarten, kruisbestuiving en de doorontwikkeling van succesvolle resultaten staan nog meer dan voorheen centraal. Cruciaal hierin zijn het creëren en behouden van een talentvol en creatief onderzoeksveld dat effectief samenwerkt en in staat is cofinanciering te realiseren. Zodat we zo veel mogelijk impact kunnen realiseren met elke euro die ons door de donateurs wordt toevertrouwd. Zo denken wij samen met het veld meer impact te kunnen realiseren.
Voor de afdeling Zorg & Innovatie (Z&I) zoeken wij een programmamedewerker onderzoek & innovatie. Deze afdeling bestaat uit 20 gedreven en betrokken medewerkers en is verantwoordelijk voor het realiseren van de inhoudelijke ambities van de Nierstichting.

Wat ga je doen als programmamedewerker onderzoek & innovatie?

  • Je hebt een coördinerende rol in de uitvoering van de subsidieprogramma’s voor wetenschappelijk onderzoek en bent hiervoor het aanspreekpunt richting de wetenschappelijke adviesraden van de Nierstichting.
  • Je ondersteunt de programmamanager Onderzoek & Innovatie, daarin ben je de verbindende schakel voor de logistieke, administratieve en organisatorische ondersteuning van de subsidieprocessen met het secretariaat Z&I.
  • Je levert een bijdrage aan de communicatie over de resultaten van de wetenschappelijke onderzoeken richting achterban en stakeholders en bent betrokken bij de organisatie van (digitale) bijeenkomsten.
  • Je bent betrokken bij de implementatie van het vernieuwde O&I beleid.
  • Je geeft invulling aan patiëntenparticipatie in onderzoek en bent hiervoor het aanspreekpunt voor de Nierpatiënten Vereniging Nederland.
  • Je bent key-user van het subsidiebeheersysteem MIDAS (AIMS grant management software).

Afhankelijk van je affiniteit met softwareontwikkeling en -beheer kan deze taak naast het oplossen van issues ook het verbeteren van de configuratie en de contacten met de leverancier omvatten.

Specificaties

Nierstichting

Functie-eisen

Deze vacature is echt iets voor jou, want:

  • Je bent WO opgeleid, bij voorkeur een opleiding in een van de Bètawetenschappen, zoals Biomedische Wetenschappen, Gezondheidswetenschappen of Geneeskunde.
  • Je hebt affiniteit met de goede doelen sector c.q. met de missie van de Nierstichting.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring als onderzoeker of projectcoördinator in een wetenschappelijk instituut. Dit helpt voor het inzicht in de relatie tussen het O&I beleid en het onderzoeksveld.
  • Je kunt goed plannen en organiseren, overziet processen en werkt zelfstandig.
  • Je bent digitaal vaardig en hebt affiniteit met ondersteunende IT-systemen.
  • Je bent communicatief sterk en bent goed in het onderhouden van relaties met belangrijke stakeholders. Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels.
  • Je hebt gevoel voor wetenschapscommunicatie en vaardigheden in het bewerken en overdragen van (wetenschappelijke) kennis.
  • Je kunt goed in teamverband werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie voor de duur van 12 maanden.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan met leuke collega’s bij een ambitieuze, professionele en mensgerichte organisatie. We nemen jouw persoonlijke ontwikkeling serieus. We zorgen voor de juiste omgeving om je talenten te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren en jezelf continu te ontwikkelen Het bruto maandsalaris is afhankelijk van je ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling (37,5 uur) maximaal € 4.585 bruto per maand. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie voor de duur van 12 maanden.

Werkgever

Nierstichting

Nieren zijn van levensbelang. Daarom strijdt de Nierstichting voor nierpatiënten en gezonde nieren. Wij helpen om nieren gezond te houden. Met oplossingen om nierschade te voorkomen. En als nieren ermee stoppen, doen wij er alles aan om het leven met een nierziekte draaglijker te maken. We strijden onvermoeibaar voor een betere behandeling, meer succesvolle transplantaties en de genezing van nierziekte. Ook investeren we fors in innovatie en onderzoek en stimuleren we samenwerking. Met patiënten, onderzoekers, zorgprofessionals, donateurs, bedrijven, vrijwilligers en vele anderen. We werken hierin samen met de Nierpatiënten Vereniging Nederland.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf; Management; IT
  • Natuurwetenschappen; Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • 30—38 uur per week
  • max. €4585 per maand
  • Universitair
  • AT vacature projectleider

Werkgever

Locatie

Groot Hertoginnelaan 34, 1405 EE, Bussum

Bekijk op Google Maps

Interesting for you