Medewerker Audiovisuele Technieken

Medewerker Audiovisuele Technieken

Geplaatst Deadline Locatie
6 mei 31 mei Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 mei 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Binnen het team AV Support zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van:
Medewerker Audiovisuele Technieken (beheerder ICT) binnen het team AV Support
0.8 fte - 1.0 fte

Functieomschrijving

Werkzaamheden
Als Beheerder ICT voer je engineering, calculatie en orderafhandeling van installatieprojecten uit. Daarnaast maak je regelmatig ontwerp-, werk- en revisietekeningen. Bij grotere projecten ga je op locatiebezoek om inzicht te krijgen in de wensen van het project en de klant. Denk bij projecten aan verhuizingen, renovatie en nieuwbouw van college- en vergaderzalen. Met behulp van automatiseringssystemen controleer je de voortgang op de lopende calculaties en projecten, en onderneem je de nodige acties. Doordat je werkzaam bent in een dynamisch team worden je technische en organisatorische talenten continu ontwikkelt. Je communiceert met klanten, leveranciers en interne diensten, zoals het Facilitair bedrijf en Team Networks. Je weet door jouw enthousiasme en inzet bij te dragen aan de klanttevredenheid en een goede onderlinge sfeer.

Naast bovengenoemde punten bestaan de werkzaamheden van het gehele team AV Support uit een aantal basisactiviteiten, waaronder

  • Gebruikersondersteuning
  • Het oplossen van storingen aan AV (IT) apparatuur
  • AV-ondersteuning bij congressen, evenementen en videoconferencing

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Je versterkt ons team wanneer je:

  • Bij voorkeur een afgeronde (technische) opleiding op HBO-niveau hebt of HBO werk- en denkniveau verkregen door relevante werkervaring
  • Ervaring hebt met moderne beeld- en geluidtechniek, je kunt dan bijvoorbeeld denken aan streaming services (hybride onderwijs), edge blending en Dante audio
  • Affiniteit hebt met IT binnen AV-installaties
  • Projectmatig kunt denken
  • Zelfstandig en ook in teamverband kunt werken
  • Beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Flexibel en creatief kunt meedenken
  • Stressbestendig bent
  • Goede beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk) hebt

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden met uitzicht op verlenging.

Het betreft een dienstverband van 0.8 tot 1 fte. We bieden jou een tijdelijke aanstelling voor de duur van 12 maanden met uitzicht op een verlenging of omzetting naar een vast dienstverband bij goed functioneren en blijvende financiële middelen.  Het salaris bedraagt bij een voltijds dienstverband maximaal € 3.548, --bruto per maand, volgens salarisschaal 8 CAO Nederlandse Universiteiten (UFO functie: Beheerder ICT, niveau 4). Daarnaast beschikt de universiteit over een prima arbeidsklimaat en heeft de universiteit uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een ruime verlofregeling, een gunstige regeling studie-/scholingsfaciliteitenregeling en de mogelijkheid je arbeidsvoorwaarden deels individueel te beïnvloeden met behulp van een fiscaal vriendelijk keuzemodel. 

Werkgever

Tilburg University

De Universiteit van Tilburg is een moderne, gespecialiseerde universiteit. Onderwijs en onderzoek zijn van hoge kwaliteit. Studenten en medewerkers ervaren de universiteit als een omgeving waarin zij uitgedaagd en geïnspireerd worden. Bovendien kent de Universiteit uitstekende arbeidsvoorwaarden en een bedrijfscultuur waar betrokkenheid en samenwerking centraal staan.

Library and IT-Services
Library and IT Services (LIS) heeft als missie het verlenen van state-of-the-art communicatie-, informatieve en IT-diensten voor het onderwijs en onderzoek van de Universiteit van Tilburg. De kerntaken liggen op het terrein van de wetenschappelijke informatievoorziening, de digitale bibliotheek, IT-diensten, audiovisuele dienstverlening en de IT-infrastructuur. LIS werkt samen met een groot aantal nationale in internationale organisaties. De dienst telt circa 160 medewerkers.

Voor verdere informatie: Library & IT Services

Afdeling

AV Support

Het team AV Support ondersteunt, ontwikkelt en onderhoudt de AV-infrastructuur in de college- en vergaderzalen, zorgt voor de technische uitvoering van videoregistraties (videocolleges, kennisclips, live streaming van evenementen, videoconferencing, studio), voert het functioneel beheer uit voor de videoservers en het narrowcastingsysteem en zorgt voor de AV-ondersteuning bij evenementen zoals academische zittingen (aula), congressen en voorlichtingsdagen.

Specificaties

  • IT
  • 32—40 uur per week
  • €2656—€3548 per maand
  • HBO
  • 17482

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you