Projectmanager archivering en bewaartermijnen persoonsgegevens (7 maanden, 0,4 fte)

Projectmanager archivering en bewaartermijnen persoonsgegevens (7 maanden, 0,4 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
7 mei 20 mei Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mei 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

In het kader van de AVG-wet- en regelgeving wil de universiteit beleid actualiseren voor archivering en bewaartermijnen van persoon gerelateerde gegevens in onderwijsapplicaties en processen. Hiervoor zijn we op zoek naar een projectmanager archivering en bewaartermijnen persoonsgegevens (7 maanden, 0,4 fte)

Functieomschrijving

De actualisering moet leiden tot een concreet plan van aanpak voor uitvoering van dit beleid. Dit plan van aanpak zal vanaf 2022 worden uitgevoerd in een separaat project. Verlening van de aanstelling als projectmanager voor uitvoering van dit plan van aanpak kan in een latere fase in 2021 aan de orde komen.


In dit kader wordt gezocht naar een projectleider met als belangrijkste taken:

  • Het aansturen van een informatieanalist die op basis van een Student Journey de verwerking van persoonsgegevens in relevante applicaties en processen in beeld brengt;
  • Het verzamelen van Informatie over archivering bij zusterinstellingen en deze informatie in samenwerking met de AVG-adviseur AS beoordelen op relevantie voor Tilburg University;
  • Het verder uitwerken van het Plan van Aanpak in samenspraak met de afdelingshoofden en beheerders van applicaties;
  • Daar waar nodig het afstemmen van dit Plan van Aanpak met beheerders, diensten en afdelingen buiten Academic Services;
  • In samenwerking met de AVG-adviseur AS opstellen van beleid voor de implementatie en handhaving van regelgeving op gebied van archiveren en bewaartermijnen.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

  • Ervaring met onderwijsprocessen en applicaties in een complexe organisatie;
  • Kennis van regelgeving op het gebied van archivering en bewaartermijnen;
  • Projectmanagement vaardigheden;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zelfstandig en initiatiefrijk, resultaat- en klantgerichte instelling met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 7 maanden.

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 7 maanden. Het bruto maandsalaris is onder andere afhankelijk van opleiding en relevante ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband maximaal €5.127,- bruto per maand (schaal 11 van de cao Nederlandse Universiteiten / UFO profiel Informatiemanager 2/Projectmanager 4).


Daarnaast beschikt de universiteit over uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals studiefaciliteiten en de mogelijkheid om uw arbeidsvoorwaarden deels individueel te bepalen met behulp van ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden.

Afdeling

Academic Services

De afdeling Information Management is onderdeel van de divisie Academic Services en onder andere verantwoordelijk voor het projectmanagement van verschillende IT- en IV-projecten. 

De divisie Academic Services (AS) van University Services biedt op gedreven en betrokken wijze onderwijs-, onderzoek en valorisatieondersteuning. Denk hierbij aan ontwikkeling van onderzoek- en onderwijsbeleid, kwaliteitszorg, en administratieve ondersteuning van opleidingen, Graduate Schools en onderzoeksprogramma’s. Ook biedt Academic Services individuele ondersteuning aan studenten, PhD’s en wetenschappelijke staf. De divisie wordt aangestuurd door de directeur Academic Services en de adjunct directeuren Onderwijs en Onderzoek.

Specificaties

  • Juridisch personeel; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Beleid- en staf
  • max. 16 uur per week
  • 17521

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you