Opleidingscoördinator

Opleidingscoördinator

Geplaatst Deadline Locatie
14 mei 8 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 jun 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij de beste hogeschool van Nederland? Solliciteer dan op de functie van Opleidingscoördinator bij Hogeschool Tio!

De functie
Tio is op zoek naar een nieuwe Opleidingscoördinator voor de afdeling Onderwijs & Kwaliteit. Het jonge team van de afdeling Onderwijs & Kwaliteit bestaat uit 12 medewerkers en vormt het hart van Tio. De afdeling is verantwoordelijk voor onderwijsinnovatie, examinering en diplomering, curriculumontwikkeling en de kwaliteitszorg van het onderwijs.
Als Opleidingscoördinator ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van een deel van de opleidingen die Tio aanbiedt en zorg je ervoor dat de opleidingen voldoen aan de wettelijk gestelde kaders en optimaal aansluiten bij de wensen vanuit het bedrijfsleven. Je bent de spin in het web en zorgt ervoor dat de docenten, die verantwoordelijk zijn voor de daadwerkelijke inhoud van de opleidingen, juist worden aangestuurd in het kader van bijvoorbeeld lesontwikkeling, toepassen van e-learning en toetsing en examinering.

Specificaties

Hogeschool Tio

Functie-eisen

De Ideale kandidaat
Je bent een krachtige, accurate, ondernemende en communicatief sterke persoon en je hebt bewezen organisatorisch sterk te zijn. Daarnaast beschik je in elk geval over:

  • minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • een zakelijke, doortastende en proactieve werkhouding;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelstalige taal (mondeling en schriftelijk);
  • een enthousiaste instelling en een goede dosis humor;
  • je hebt affiniteit met onderwijs en onderwijswetgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland. Je werkt binnen een enthousiast jong team van gemotiveerde, betrokken collega’s. De organisatie kent korte lijnen en is resultaatgericht. Je werkplek is gevestigd  op ons hoofdkantoor op loopafstand van station Utrecht Centraal. Binnen tien minuten loop je van het station naar jouw werkplek.

  • 32-36 uur per week

Werkgever

Hogeschool Tio

Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling. We verzorgen erkende hbo-, mbo4- en masteropleidingen op het gebied van business, hospitality en toerisme. Jaarlijks studeren ongeveer 2000 studenten aan onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. De kwaliteit van ons onderwijs wordt in diverse onafhankelijke studiegidsen en -onderzoeken hoog aangeschreven. Hogeschool Tio staat voor:

  • Kleinschalig en persoonlijk: We werken met kleine klassen van ongeveer tien studenten. Daardoor heb je persoonlijk contact met je studenten en kun je hen echt individueel begeleiden en laten groeien.
  • Excellent: We stimuleren studenten om te excelleren. Als docent krijg jij alle ruimte om studenten te helpen zich in jouw vak te verdiepen.
  • Ondernemend: Tio is een particuliere hogeschool. Daardoor kunnen we kleinschalig onderwijs bieden, en kun je veel aandacht geven aan individuele studenten. We zijn flexibel en kunnen snel reageren op actuele ontwikkelingen. Zo kunnen onze studenten sinds het begin van de coronacrisis alle lessen online én live volgen.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Marketing en communicatie; Beleid- en staf; Onderwijs
  • Economie; Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur
  • 32—36 uur per week
  • HBO+
  • PA 3563

Werkgever

Locatie

Oudenoord 2, 3513 ER, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you