Onderwijsconsultant

Onderwijsconsultant

Geplaatst Deadline Locatie
17 mei 7 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 jun 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam zoeken voor de dienst ICT Services een

Onderwijsconsultant

De dienst ICT Services verzorgt de IT voor de Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam.

Wat ga je doen

Als onderwijsconsultant werk je mee aan het beheer en doorontwikkeling van de digitale leeromgeving van de Universiteit van Amsterdam. Je werkt in een agile-omgeving in een productteam en je richt je op het ophalen en definiëren van de behoeftes van het onderwijs.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Identificeren, analyseren, specificeren van de eisen en wensen van de business (eindgebruikers, faculteiten) en de opdrachtgever ten aanzien van de applicaties die bij de UvA worden gebruikt of gebruikt gaan worden;
  • specificeren, verifiëren en valideren van functionele wensen en eisen en het vertalen hiervan naar passende oplossingen dan wel het voorstellen van alternatieven;
  • vertalen van (de gevolgen van de) eisen en de wensen van de gebruikers naar mogelijke impact dan wel risico op de applicaties;
  • vertalen van (de gevolgen van de) eisen en wensen van de gebruikers naar mogelijke impact op de (bedrijf)processen en/of informatievoorziening van zowel de IT-organisatie als de business zelf en is in staat om hier advies over te geven;
  • coördineren van trajecten om voorgestelde oplossingen te implementeren.

Je werkt samen in een agile team waarbij jij over de randen van de eigen functie heen kijkt.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Wat vragen we van jou

Jouw ervaring en profiel:

  • opleiding bho/wo;
  • affiniteit met het academisch onderwijs;
  • ervaring met digitale onderwijsomgeving;
  • analytisch sterk;
  • in staat complexe materie te doorgronden en duidelijk op schrift te zetten;
  • in staat om bij soms tegenstrijdige belangen tot een gedragen oplossing te komen.

Ervaring met agile werken (scrum met name) is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden we jou

Een veelzijdige functie in een boeiende, op ontwikkeling gerichte, organisatie.

De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie van ICT consultant 2. Bij deze functie hoort schaal 11 met een maximum van €5.127 bruto per maand bij een volledig dienstverband. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband bij de UvA voor de periode van één jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden.

De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een eindejaarsuitkering.

Wat bieden we je verder?

  • Een functie waarbij eigen initiatief en input sterk gewaardeerd worden;
  • een enthousiast en warm team dat openstaat voor nieuwe collega’s;
  • een inspirerende werkomgeving in het hart van Amsterdam.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Over ons

De Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) leveren kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onderzoek. Voor de centrale dienst ICT Services (ICTS) werken circa 280 medewerkers die de primaire processen van zowel de UvA als de HvA ondersteunen. Wij doen dit door innovatieve en betrouwbare IT-diensten te leveren aan ruim 90.000 studenten en 10.000 medewerkers. Meer lezen.

Afdeling

De Dienst ICT Services

Afdeling Onderwijs en Onderzoek

De afdeling Onderwijs en Onderzoek richt zich op het primaire proces van de Universiteit en de Hogeschool. De afdeling heeft als aandachtsgebieden het realiseren van nieuwe ICT-dienstverlening die de docenten ondersteunen bij het verzorgen van onderwijs, die de student ondersteunt bij het verwerven van kennis en het ontwikkelen van vaardigheden en die de onderzoeker ondersteunt bij het uitvoeren van onderzoek en de verslaglegging van de onderzoeksresultaten.

Jouw inzet vindt plaats in een agile opererend productteam gericht op het beheer en de doorontwikkeling van de digitale leeromgeving van de UvA.

Productteam DLO UvA

ICT Services hanteert voor veel van haar werkgebieden een agile werkwijze, waarbij gewerkt wordt met cross-functionele teams. Eén van de teams is het productteam DLO UvA. Dit team is verantwoordelijk voor het beheer en doorontwikkeling van de Digitale Leeromgeving (DLO) van de UvA. De kern van de DLO wordt gevormd door Canvas. Daarnaast zijn er diverse applicaties gekoppeld aan Canvas, (in de zogenaamde schil). Kern en schilapplicaties zijn het werkgebied van dit productteam.

Het team werkt volgens het Scrum-framework, met een scrum master een product owner en een productteam. Jouw plaats wordt in dit team, waar je samenwerkt met: drie functioneel beheerders, een applicatiebeheerder, een andere onderwijsconsultant en een ontwikkelaar. Je doet dus mee aan alle Scrum-meetings: Stand-Up, Planning, Retrospective en Review.

Specificaties

  • IT
  • max. 38 uur per week
  • €3746—€5127 per maand
  • Universitair
  • 21-353

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Weesperzijde 190, 1097 DZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you