Program Manager Full-time MSc Program

Program Manager Full-time MSc Program

Geplaatst Deadline Locatie
4 jun 12 jul Breukelen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 jul 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De uitdaging
Als Program Manager ben je verantwoordelijk voor de operationele processen. Je overziet en coördineert de werkzaamheden binnen het Full-time MSc (FTMSc) programmamanagement team. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning, uitvoering en evaluatie van het FTMSc programma en fungeert daarbij als aanspreekpunt voor de docenten. Meer in detail houdt dit in dat je docenten inzet, onderwijsprogramma’s en cursusmaterialen tijdig opvraagt en controleert, tentamens opvraagt en redigeert, teamleden adviseert en zo nodig begeleidt en je bewaakt de honoraria/financiën. De voortgang van de studenten volg je op de voet en je begeleidt hen bij studieproblemen. Je bent in staat mee te denken over verbetering binnen de vakken en stuurt op verbetering van de werkprocessen hieromheen. De Programma Directeur adviseer en ondersteun je bij de kwaliteitszorg van de opleiding (inclusief voorbereidingen van visitaties).

Specificaties

Nyenrode Business Universiteit

Functie-eisen

Wie ben jij?
Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar werkervaring. Met relevante werkervaring in bijvoorbeeld het onderwijs loop je al een punt voor. Vanwege jouw open en communicatieve instelling ben je goed in het motiveren en inspireren van anderen. Je bent een organisatietalent met een commerciële blik. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel ga je resultaatgericht en zelfstandig te werk. Je toont initiatief, bent flexibel en proactief. Daarnaast heb je een dienstverlenende instelling en beschikt over een probleemoplossend vermogen. Je hebt gevoel voor beleidsprocessen, rapportage en verantwoording in een onderwijsorganisatie. Naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift, beheers je de Engelse taal ook goed.

Arbeidsvoorwaarden

Nyenrode is een kennisinstituut en kenmerkt zich door een persoonlijke, informele sfeer en een professionele werkwijze. Resultaatgericht werken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand, zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan exclusieve seminars en lunchcolleges.
Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarbij je veel verantwoordelijkheid en ruimte krijgt om op je eigen wijze bij te dragen aan deze doelstelling.
Een salaris met een minimum van € 2.615,- en maximaal € 4.147,- bruto, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring en bij een fulltime dienstverband (schaal 10).
Daarnaast heb je 30 vrije dagen (met de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden) en een vaste eindejaarsuitkering van minimaal 5,1% (over jaarsalaris en vakantiegeld).

Werkgever

Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. Nyenrode biedt degree en executive education opleidingen aan op het gebied van business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht, en verricht ook onderzoek in deze vakgebieden.
Onze medewerkers onderscheiden zich door hun flexibiliteit en veerkracht. Ze hebben veel passie voor hun vak en voor de organisatie. Zij zetten zich volledig in en zijn ambitieus!
Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Management; Beleid- en staf
  • Economie
  • max. 32 uur per week
  • €2615—€4147 per maand
  • Universitair
  • SP 2021-05

Werkgever

Nyenrode Business Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Straatweg 25, 3621 BG, Breukelen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you