Onderzoeksassistent

Onderzoeksassistent

Geplaatst Deadline Locatie
10 jun 25 jun Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 jun 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij in het bezit van zowel een MSc diploma als een diëtetiekdiploma? En word je enthousiast van wetenschappelijk onderzoek rond (plantaardige) voeding, beweging, en veroudering? Wij hebben een vacature binnen wetenschappelijk onderzoek.

Als onderzoeksassistent ga je werken binnen twee grote wetenschappelijke projecten die in het najaar 2021 van start gaan bij de vakgroep Humane Voeding en Gezondheid van Wageningen Universiteit. Je gaat ons helpen bij de opzet en de uitvoer van interventiestudies bij ouderen naar de gezondheidseffecten van gezonde of plantaardige voeding, al dan niet gecombineerd met krachttraining. Jij zet je diëtistische en wetenschappelijke kennis en vaardigheden in om dit project tot een succes te brengen. Je zult werken aan het voorbereiden van de interventies (zoals het opzetten en berekenen van dagmenu's voor plantaardige diëten), aan het werven van oudere deelnemers, het inplannen van testdagen en het uitvoeren van metingen. Je gaat deel uit maken van een divers onderzoeksteam dat gespecialiseerd is in de rol van voeding en veroudering. Bekijk hier een video over een van de twee projecten.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • Je bent net afgestudeerd of bijna afgestudeerd bij relevante masteropleiding;
  • je hebt een afgeronde bachelor in diëtetiek;
  • je bezit uitstekende Nederlandse communicatievaardigheden in woord en geschrift;
  • je werkt nauwkeurig en gestructureerd, en je kunt goed schakelen tussen taken;
  • je hebt ervaring met het berekenen van de voedingswaarde van dagmenu's;
  • ervaring met praktische uitvoer van wetenschappelijk onderzoek is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Een aantal highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
  • Sabbatical leave, studieverlof en betaald ouderschapverlof;
  • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
  • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra vakantie uren op te bouwen;
  • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een geringe vergoeding, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 2329,-. tot maximaal € 3144,-. bij een volledige werkweek van 38 uur conform CAO Nederlandse Universiteiten (schaal 7). Bovendien is een aanstelling van 0.8-0.9 fte bespreekbaar.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 16e achtereenvolgende keer is gekozen tot de beste universiteit van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.800 medewerkers en 12.900 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Voeding
  • max. 38 uur per week
  • Universitair
  • 744299

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you