Secretaresse binnen de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Secretaresse binnen de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Geplaatst Deadline Locatie
15 jun 28 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 jun 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE SECRETARESSE VOOR HET CLUSTERSECRETARIAAT/ ITEM INSTITUUT 0,8 fte

Functieomschrijving

Een betrouwbare collega die flexibel, open en transparant is en kan bijdragen in de ontwikkeling op diverse gebieden. Iemand die net als wij de juiste teamspirit bezit. In ons team geven we elkaar de ruimte en dus ook jou als individu om je eigen werkwijze toe te passen om zo tot een goed eindresultaat te komen.

Wie zijn wij: een secretariaat binnen de Faculteit der Rechtsgeleerdheid dat de 6 capaciteitsgroepen (Privaatrecht, Belastingrecht, Internationaal- en Europees recht, Strafrecht en Criminologie, Grondslagen en Methoden v.h. Recht, Publiekrecht) ondersteunt. Een zelfsturend, vlot, proactief, flexibel team dat van openheid en transparantie houdt. Wij gaan gezamenlijk voor een goed eindresultaat afgestemd op de behoefte van onze klanten.

Daarnaast concentreert een deel van de functie zich rond het jonge Instituut ITEM (Institute for Transnational and Euregional Cross Border Cooperation and Mobility), eveneens gehuisvest binnen de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

ITEM, is de spil van onderzoek, advisering, kennisuitwisseling en trainingsactiviteiten omtrent grensoverschrijdende mobiliteit en samenwerking. Het is een jong instituut met veel contacten en activiteiten richting de externe partners, stakeholders en andere betrokkenen. Ook binnen ITEM zijn veel contacten richting de onderzoekers die binnen de UM verdeeld over andere faculteiten hun werkzaamheden verrichten. Het dagelijks bureau binnen ITEM is de plek waar deze activiteiten samenkomen. Een dynamische omgeving die enthousiasme en betrokkenheid vraagt.

Wat kun je van ons verwachten: dat je wordt opgenomen als teamplayer in een dynamisch, spontaan en professioneel team dat voor elkaar klaarstaat en waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Functie-informatie:

  • Secretariële ondersteuning (o.a.) t.b.v. voorzitters van capaciteitsgroepen en hoogleraren evenals medewerkers instituut ITEM
  • Complex agendabeheer
  • Financiële, administratieve werkzaamheden
  • Notuleren in de Nederlandse evenals de Engelse taal
  • Plannen en organiseren van diverse soorten meetings en overleggen
  • Verzorgen van (zelfstandige) correspondentie, incl. (digitaal) archiefbeheer
  • Organiseren van dienstreizen
  • Alle voorkomende adhoc werkzaamheden

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

  • Minimaal MBO+ (afgeronde opleiding)
  • Ruime secretariële/administratieve ervaring
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een pre
  • Sterke, verbindende communicatieve vaardigheden
  • Uitstekende vaardigheden van het MS Officepakket

 

Competenties:

Leervermogen, integriteit, stressbestendigheid, mondelinge communicatie, samenwerken, schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, accuratesse, klantbetrokkenheid, plannen en organiseren.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. De functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 7, (min. € 2.329,00 en max. € 3.144,00 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Er is sprake van marktconforme secundaire arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden kan worden gevonden www.maastrichtuniversity.nl, kies medewerkers.

 

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 20.000 studenten en 4.700 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
 

Afdeling

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid biedt hoogwaardig en uitdagend onderwijs aan op zowel bachelor-, master- als doctoraatsniveau. Een pionier in kleinschalig onderwijs en het doceren van juridische vaardigheden. Met een duidelijke focus in onderzoek op Europese en internationale aspecten van het recht, op mensenrechten en de empirische dimensie van het recht bieden we een inspirerende omgeving voor studenten en staf.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 30.4 uur per week
  • €2329—€3144 per maand
  • MBO+
  • AT2021.82

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Bouillonstraat 3, 6211 LH, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you