Hockeytrainer/coach Dames 1 en 2 DHC Drienerlo

Hockeytrainer/coach Dames 1 en 2 DHC Drienerlo

Geplaatst Deadline Locatie
18 jun 30 jun Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor komend seizoen 2021-2022 is DHC op zoek naar een enthousiaste trainer/coach voor Dames 1. Het opleidingsteam (Dames 2) zoekt een trainer en hiermee is deze vacature ontstaan.

Feeling met studentensport
Studentenleven, studiedruk, tentamens en stageperioden, kunnen hun weerslag hebben op prestaties en aanwezigheid van spelers en team. Van de nieuwe trainer/coach wordt verwacht dat hij/zij daar goed mee om kan gaan. Daarnaast is hij/zij in staat om trainingen (gedeeltelijk) in het Engels aan te bieden indien de samenstelling van de groep dit vraagt. De vereniging kent internationale studenten. 

Participatie, aanwezigheid, teamplayer
Het bestuur van DHC Drienerlo vindt het belangrijk dat de trainers betrokken zijn bij de vereniging door met regelmaat contacten te onderhouden met collega hockeytrainers en de selectieteams. Hierbij hoort interesse tonen op de zondag in de prestaties van ook andere teams en aanwezigheid bij evenementen en toernooien georganiseerd door de vereniging. 

Enthousiasme, passie en ambitie
Als nieuwe (hoofd)trainer voor de DHC Dames toon jij initiatief en bent in staat om de selectie van DHC Drienerlo uit te dagen op technisch-tactisch vlak. Als trainer weet jij mensen te motiveren en het beste uit zichzelf te halen. Jij wilt het team, het individu en jezelf continu verbeteren en bent hierbij niet bang om met nieuwe ideeën te komen in de richting van eigen (sport)vereniging, maar ook richting de Universitaire sportorganisatie. 

Samenwerken, collega’s
Als trainer van DHC Drienerlo word jij aangesteld binnen een breed team van sportdocenten/trainers en coaches over ruim 30 takken van sport. Deze sportdocenten zijn enthousiaste en pro-actieve teamplayers die een voorbeeldfunctie vervullen voor studentsporters en studentbestuurders. De functie valt onder de dienst Campus en Facility Management (CFM-Sport), van de Universiteit Twente. De afdeling CFM-Sport is verantwoordelijk voor kwalitatief goed sportonderwijs en initieert met regelmaat momenten van bijscholing, intervisie en teambuilding. Als hockeytrainer maak je onderdeel uit van CFM Sport.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

Wat vragen wij (eisen): 

  • Minimaal trainersdiploma KNHB HT3 of in opleiding.
  • Een VOG-aanvraag is onderdeel van de selectieprocedure.
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
  • Ervaring met het trainen en coachen van seniorenteams op vergelijkbaar niveau is een pré.
  • Geeft 2 avonden training aan de spelers van Dames 1.
  • Geeft 2 avonden (aansluitend aan Dames 1) training aan de spelers van Dames 2.
  • Coaching Dames 1 op de zondag.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een parttime functie voor 9½ uur per week in eerste instantie voor de
periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging voor nog een jaar.
Het salaris bedraagt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, maximaal € 3.548,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, conform schaal 7 of 8 van de cao Nederlandse Universiteiten.
De UT biedt een inspirerende, uitdagende, multidisciplinaire en internationale
omgeving om in te werken. Daarnaast wordt een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden geboden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een vakantieuitkering van 8% en een breed pakket aan interne opleidingsmogelijkheden.

Afdeling

Centraal op de campus ligt het sportcentrum UT, bestaande uit verschillende
sporthallen, een fitnesscentrum, dojo, zwembaden en diverse sportvelden. Het
sportcentrum UT biedt verschillende mogelijkheden om te sporten. Hier trainen
overdag de studenten van de sportopleiding van het ROC. Aansluitend zijn hier de (ca. 30) studentensportverenigingen van de Universiteit Twente tot laat actief. In de weekeinden worden competities gespeeld. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van het uitgebreide fitnesscentrum, wordt een ruim aanbod groepslessen aangeboden, die doordeweeks te volgen zijn en kan vrij gesport worden (bijvoorbeeld zwemmen in het buiten- en binnenzwembad).vOok voor bedrijven, scholen en andere bezoekers biedt het sportcentrum een groot aantal mogelijkheden, bijvoorbeeld voor een schooldag, als trainingslocatie, eventlocatie, trainingskamp etc. Het is ook mogelijk voor kinderen om zwemles te volgen bij de UT Zwemschool.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 9—10 uur per week
  • €2329—€3548 per maand
  • MBO
  • 2021-433

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you