Monteur Technische Dienst

Monteur Technische Dienst

Geplaatst Deadline Locatie
22 jun 15 jul Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 jul 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij ervaring als monteur Technische Dienst en werk je graag aan mechanische en elektrotechnische installaties. Ben je op zoek naar een afwisselende baan in een onderzoek omgeving die dynamisch en informeel is? Dan komen wij graag met jou in contact!

Je maakt deel uit van een enthousiast ervaren team en samen met 5 collega's ben je verantwoordelijke voor het technische beheer van de onderzoeksfaciliteiten zoals kassen en gebouwen, labs en onderzoeksinstrumentaria. Je werkt nauw samen met onderzoekers en bouwt mee aan proefopstellingen.

Je bent flexibele collega die na een gedegen inwerkperiode wil meedraaien met week en consignatie-diensten. Je bent innovatief en komt waar nodig met initiatieven en ideeën over nieuwe technieken. Je bent ondernemend en daadkrachtig, initiatiefrijk, gericht op samenwerken, klantgericht en communicatief sterk.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau richting Elektrotechniek, Werktuigbouw, Mechatronica of vergelijkbaar.
  • Kennis van de Engelse taal.
  • Affiniteit met de tuinbouw is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Een aantal onderdelen uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
  • Je ontvangt een vakantie-uitkering van 8% en eindejaarsuitkering van 3%.
  • Je ontvangt op basis van fulltime inzet op jaarbasis 171 uur regulierverlof
  • Consignatievergoeding
  • Uitbetaling of compenseren van gemaakte extra uren
  • er is veel aandacht voor vitaliteit;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal €2.861,- tot maximaal €3.615,- bruto bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 8). We starten met een dienstverband van een jaar, met de mogelijkheid op verlenging en uitzicht op een vast contract.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan met een plezierige en open werksfeer.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.500 medewerkers en 12.500 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.

Tupola Wageningen University & Research ontwerpt en bouwt unieke apparatuur en accessoires voor wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Tupola denkt in oplossingen
Tupola bouwt geavanceerde instrumenten en opstellingen
Van idee naar ontwerp, naar realisatie. Praktisch, multidisciplinair en integraal.
De integrale benadering zorgt ervoor dat Mechanica, elektronica, elektrotechniek, meet- en regeltechniek en automatisering bij elkaar komt.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Landbouw
  • max. 36 uur per week
  • MBO+
  • 749008

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you