Technisch medewerker (1,0 fte)

Technisch medewerker (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
25 jun 10 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

We zijn op zoek naar een betrokken en zelfstandige collega met een stressbestendige, proactieve instelling.

Functieomschrijving

Voor twee meerjarige projecten binnen het Institute for Risk Assessment (IRAS), Universiteit Utrecht zijn we op zoek naar een technische medewerker, die grootschalige innovatieve meetcampagnes van luchtkwaliteit in Nederland helpt uit te voeren. In deze campagnes worden real-time monitoren, low-cost sensoren en monsterapparatuur ten behoeve van daaropvolgende labanalyses toegepast. De werkzaamheden omvatten veldwerk (keuze monstername plekken, installatie, checken apparatuur), preparatie en onderhoud apparatuur (mechanisch en electrisch), het verwerken van de (real-time) meetdata en fysisch-chemische analyses (wegingen, nat-chemisch en ion-chromatographie).  
In de Regiodeal Foodvalley wordt voor een periode van drie jaar een innovatief meetnet opgezet samen met het RIVM, vooral gericht op landbouwgerelateerde luchtverontreiniging. In het tweede project wordt op 100 plaatsen verspreid over Nederland, verkeersgerelateerde luchtverontreiniging gemeten, waaronder ultrafijn stof. Als fysisch-chemisch medewerker binnen het Institute for Risk Assessment (IRAS) werk je in een internationaal team van onderzoekers en analisten.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een betrokken en zelfstandige collega met een proactieve, servicegerichte en stressbestendige instelling. Verder zien we graag dat je het volgende meebrengt:
 • minimaal een mbo-diploma in een relevante richting;
 • interesse in een combinatie van veld- en labwerk;
 • ervaring met milieumetingen;
 • affiniteit met mechanische en elektronische apparatuur;
 • ervaring in lab-analyses;
 • vaardigheid in het verwerken van data;
 • in het bezit van een rijbewijs;
 • flexibiliteit;
 • goede communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • enthousiasme om studenten en onderzoekers te ondersteunen en begeleiden in het gebruik van real-time meetapparatuur.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een dienstverband (1,0 fte) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.656,- en maximaal € 3.548,- (schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers. 

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Techniek / laboratorium
 • Techniek
 • 36—40 uur per week
 • €2656—€3548 per maand
 • MBO
 • 1157836

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you