Studievoorlichter (1,0 fte)

Studievoorlichter (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
6 jul 25 jul Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Erasmus School of Law is per direct op zoek naar een hands-on studievoorlichter. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de vormgeving van alle voorlichtingsevenementen voor zowel onze bachelor- als (pre-)masteropleidingen, de inrichting en het beheer van de relevante opleidingswebsites, de promotie van onze opleidingen via de sociale media kanalen en de communicatie naar en met alle aangemelde aankomend bachelor studenten.

Functieomschrijving

De afdeling Communicatie, Marketing & Relaties van Erasmus School of Law ondersteunt de faculteit in een proces van aanscherping en verdieping van haar academische profiel en is onder meer verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie, de facultaire voorlichtingsactiviteiten en het beheer van de facultaire website en intranet. Voor deze afdeling is Erasmus School of Law op zoek naar een Studievoorlichter (1,0 FTE).

Type voorlichtingsactiviteiten: open dagen voor bachelor en master; voorlichtingsavonden voor de bachelor Criminologie en bacheloropleidingen in deeltijd; voorlichtingsavond ouders B1; meeloopdagen en klassikale voorlichtingen en vertegenwoordigen van Erasmus School of Law bij webinars en conferenties.

In jouw rol als facultaire studievoorlichter ben je verantwoordelijk voor: coördinatie van en bijdragen aan de doorontwikkeling van de facultaire voorlichtingsactiviteiten (brochures, video’s, mailings, etc.); projectmanagement van de evenementen, waaronder het opstellen en bijhouden van het programma en draaiboeken en het monitoren van de budgetten; het meten van de resultaten van de voorlichtingsactiviteiten aan de hand van vooraf opgestelde KPI’s; coördinatie van de werving, selectie en aansturen van student-ambassadors (35+) en het uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden.

Jouw werkzaamheden verricht je niet alleen, je krijgt ondersteuning van collega’s, student-assistenten en student-ambassadors. Je geeft in deze functie leiding aan drie student-assistenten (samen 1,0fte). De functie vereist dat je soms in de avonden en weekenden beschikbaar bent, ongeveer tienmaal per jaar.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

De kandidaat die we zoeken
Je hebt een goede kennis van de ontwikkelingen in het hoger onderwijs en op het gebied van (onderwijs-)marketing. Een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden is het omgaan met de verschillende interne en externe stakeholders. Door jouw verbindende communicatieve vaardigheden, overredingskracht en gedegen kennis van zaken, ben je in staat effectieve samenwerkingsverbanden te creëren.

Opleiding & ervaring

·        Minimaal hbo-opleiding in een relevant vakgebied;

·        Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;

·        Goede presentatievaardigheden en/of ervaring met spreken in het openbaar;

·        Goede beheersing van Nederlands en Engels.

Profiel

·        Je kunt overzicht brengen, bewaren en de juiste prioriteiten stellen;

·        Je kunt je verplaatsen in de doelgroep en je weet je (inclusieve) communicatiestijl daarop aan te passen;

·        Je denkt in oplossingen, die komen door je creativiteit en out-of-the-box denken;

·        Je kunt goed samenwerken, mensen verbinden en zo mogelijk ook overtuigen;

·        Je bent nauwkeurig en een dubbelcheck doe je automatisch.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en verlenging is bij goed functioneren mogelijk. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.656,- en € 4.012,- bruto per maand (schaal 8 of 9).

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijk betrokken, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Erasmus School of Law

Aan Erasmus School of Law studeren ruim 5000 studenten en werken circa 500 medewerkers. Erasmus School of Law verzorgt de Bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en Criminologie, waarbij het onderwijs is gericht op ‘active academic learning’. De Bachelorfase 1 en 2  kenmerken zich door probleemgestuurd leren (PGL). Studenten kunnen daarna kiezen uit vijftien masteropleidingen. Voor de student die meer wil, is er het mr.drs.- programma, de dubbelstudie van rechtsgeleerdheid en economie. Na de masteropleiding verzorgt Erasmus School of Law (o.a. in samenwerking met Erasmus Academie) postdoctoraal onderwijs.

Erasmus School of Law heeft als uitgangspunt dat recht niet kan worden beschouwd in volledige isolatie of als doel op zich. Het is ingebed in een economische en sociale context die het recht mede vormt. Tegelijkertijd vormt recht de samenleving en definieert economische relaties. In lijn met deze visie, is de missie van Erasmus School of Law om innovatief onderzoek naar de functie van het recht in zijn economische en sociale context uit te voeren. Zowel bij onderzoek als in onderwijs acht Erasmus School of Law internationalisering en multidisciplinair onderzoek een vanzelfsprekendheid.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Marketing en communicatie
  • Recht
  • HBO
  • AT-2021.07/studievoorlichter

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you