Webredacteur/systeembeheerder (1,0 fte)

Webredacteur/systeembeheerder (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
6 jul 25 jul Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Erasmus School of Law is per direct op zoek naar een enthousiaste webredacteur die niet aarzelt om verantwoordelijkheid te nemen en aan de slag gaat met het doorontwikkelen van onze website, intranet en systemen. Dat doe je in overleg met collega’s en de verschillende contenteigenaren binnen de organisatie.
Jij gaat de facultaire content een nieuw leven inblazen. Je denkt na over de mogelijke verbeteringen van de bestaande content en denkt mee aan nieuwe content. Verder is het belangrijk dat je prioriteiten kunt stellen, meerdere ballen in de lucht kunt houden en initiatief durft te nemen.
Ben jij een kei in het boven tafel krijgen van wensen en behoeften? Ben jij precies, secuur en houd je ervan om mensen te helpen? Dan is deze vacature voor jou.

Functieomschrijving

De afdeling Communicatie, Marketing & Relaties van Erasmus School of Law ondersteunt de faculteit in een proces van aanscherping en verdieping van haar academische profiel en is onder meer verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie, de facultaire voorlichtingsactiviteiten en het beheer van de facultaire website en intranet. Voor deze afdeling is Erasmus School of Law op zoek naar een webredacteur/systeembeheerder (1,0 fte)

De kandidaat die we zoeken
In deze rol help je bij het vertalen van de wensen en behoeften van studenten en medewerkers naar de juiste oplossing. Je bent hun vraagbaak en denkt vooral in oplossingen. Jij bent de (kwaliteits-)bewaker van onze website en intranet en je bent verantwoordelijk voor het inrichten van een efficiënte digitale omgeving. Door jouw verbindende communicatieve vaardigheden, overredingskracht en gedegen kennis van zaken, ben je in staat een gedegen advies uit te brengen en dit ook uit te voeren. Ook geef je leiding aan een student-assistent voor 16 uur per week.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

•    Je hebt minimaal hbo-niveau;
•    Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
•    Je hebt ervaring met het bouwen, beheren en verbeteren van websites, socialmediakanalen en andere online communicatiemiddelen. In het bijzonder CMS (Drupal) en CRM-systemen;
•    Ervaring binnen het hoger onderwijs en met Photoshop en InDesign zijn een pré;
•    Je hebt ervaring met het adviseren op jouw vakgebied. Je kunt anderen overtuigen van jouw ideeën en voor het belang van kwalitatief goede online zichtbaarheid;
•    Je kunt resultaten analyseren en meetbaar maken, en hierover rapporteren;
•    Je kunt zaken goed organiseren en plannen, je schakelt makkelijk en neemt graag het initiatief;
•    Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands en Engels.
 

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en verlenging is bij goed functioneren mogelijk. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.656,- en € 4.012,- bruto per maand (schaal 8 of 9).

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijk betrokken, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Erasmus School of Law

Aan Erasmus School of Law studeren ruim 5000 studenten en werken circa 500 medewerkers. Erasmus School of Law verzorgt de Bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en Criminologie, waarbij het onderwijs is gericht op ‘active academic learning’. De Bachelorfase 1 en 2  kenmerken zich door probleemgestuurd leren (PGL). Studenten kunnen daarna kiezen uit vijftien masteropleidingen. Voor de student die meer wil, is er het mr.drs.- programma, de dubbelstudie van rechtsgeleerdheid en economie. Na de masteropleiding verzorgt Erasmus School of Law (o.a. in samenwerking met Erasmus Academie) postdoctoraal onderwijs.

Erasmus School of Law heeft als uitgangspunt dat recht niet kan worden beschouwd in volledige isolatie of als doel op zich. Het is ingebed in een economische en sociale context die het recht mede vormt. Tegelijkertijd vormt recht de samenleving en definieert economische relaties. In lijn met deze visie, is de missie van Erasmus School of Law om innovatief onderzoek naar de functie van het recht in zijn economische en sociale context uit te voeren. Zowel bij onderzoek als in onderwijs acht Erasmus School of Law internationalisering en multidisciplinair onderzoek een vanzelfsprekendheid.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Marketing en communicatie; IT
  • Recht
  • HBO
  • AT-2021.07/webredacteur

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you