Projectmanager

Projectmanager

Geplaatst Deadline Locatie
8 jul 5 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 aug 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Jou wacht een uitdagende rol als project manager van internationaal multicenter klinisch onderzoek op het gebied van infectieziektes en bestrijding van multiresistente bacteriën.

Functieomschrijving

Je bent als projectmanager (PM) verantwoordelijk voor de operationele opzet & uitvoering van een klinische studie binnen de geldende wet- en regelgeving, ICH/GCP richtlijnen en SOPs van het UMCU/ EUPG. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel (‘’audit ready at all times’’). De projecten worden afgeleverd binnen de gestelde tijdslijnen en budgetten. Deze projecten worden gefinancierd vanuit publieke gelden of direct door farmaceutische opdrachtgevers.
Je rapporteert aan de programma manager, en bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het projectteam (CRA/jr. PM(s), CTA) en werkt effectief samen met de wetenschappers en data management.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Je hebt minimaal vier jaar ervaring als projectmanager waarin je alle fasen van een klinisch onderzoek hebt doorlopen. Je weet je weg te vinden in een academische onderzoeksorganisatie en hebt bij voorkeur ervaring in het werken met en binnen internationale samenwerkingsverbanden. Affiniteit met infectieziekten is een pre en reizen is geen probleem.

Je hebt gedegen kennis van klinisch onderzoek, ICH GCP richtlijnen en internationale wetgeving en regelgeving. Je bent in staat in een academische setting vanuit de sponsorrol internationaal onderzoek zelfstandig op te zetten. Als projectmanager behoudt je ten alle tijden het overzicht. Je werkt slim en effectief, bent communicatief vaardig en je weet in goede verstandhouding zaken voor elkaar te krijgen. Je bent besluitvaardigheid, daadkrachtig en kunt waar nodig ook duidelijk grenzen zetten.  

Wij bieden jou een jaarcontract met de intentie tot verlenging (bij wederzijdse tevredenheid en goed functioneren).

Inschaling geschiedt op basis van relevante werkervaring.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (32 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 4.615,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

Julius Centrum

Het Julius Centrum is één van de 12 divisies van het UMC Utrecht. De EUPG (een subafdeling van de afdeling epidemiologie/infectieziekten) valt binnen het onderzoeksprogramma infectieziekten (één van de vier onderzoeksprogramma's van het Julius Centrum) en heeft twee kerntaken:

  • 1) het uitvoeren van klinisch onderzoek in nationale en multinationale setting
  • 2) het onderhouden en verder uitbreiden van het ziekenhuisnetwerk.

Zij sluit met haar activiteiten volledig aan op het speerpuntprogramma Infection and Immunity van het UMC Utrecht. De coördinator van het onderzoeksprogramma is prof. dr. M.J.M. Bonten. Het onderzoeksprogramma infectieziekten van het Julius Centrum is gericht op de preventie, diagnose, prognose, therapie en preventie van luchtweginfecties inclusief COVID-19 en omvat een groot aantal klinische studies. De huidige onderzoeksgroep bestaat uit ongeveer 50 medewerkers, en zij zoekt wegens uitbreiding van het portfolio versterking van het operationele team.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • max. €4615 per maand
  • HBO

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you