Junior-onderzoeker LROI

Junior-onderzoeker LROI

Geplaatst Deadline Locatie
14 jul 31 aug ’s-Hertogenbosch

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 aug 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Junior-onderzoeker LROI (0.8 FTE) per 1 oktober 2021

Functieomschrijving

In verband met het zwangerschapsverlof van één van onze medewerkers zoeken we voor de periode van 1 oktober 2021 tot 1 april 2022 een junior onderzoeker LROI. Als junior onderzoeker word je ingezet om datasets voor te bereiden voor onderzoekers en data analyse met de LROI data uit te voeren. Daarnaast ondersteun je de epidemioloog met het lopende onderzoek (zowel intern als extern) en ondersteun je de ziekenhuizen om de data in de LROI te verbeteren om de validiteit en de compleetheid van de data te optimaliseren.

Specificaties

LROI

Functie-eisen

Profiel

  • Ambitieuze afgestudeerde gezondheidswetenschapper of epidemioloog of je beschikt over een vergelijkbaar profiel
  • Affiniteit met kwaliteit van zorg (in de orthopedie)
  • Ervaring met statistische analyses op grote databestanden, bij voorkeur met SAS
  • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
  • Oplossingsgericht, diplomatiek en met een hoge organisatiesensitiviteit
  • Gemotiveerd en zelfstandig

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 6 maanden.

Het betreft een parttime dienstverband voor gemiddeld 0,8 fte voor bepaalde tijd (6 maanden) in verband met het opvullen van zwangerschapsverlof. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Het salaris bedraagt maximaal €3.865,00 bij een full time aanstelling.

Werkgever

Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten (LROI)

De Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten (LROI) is een kwaliteitsregistratie van gewrichtsprothesen. Hierin staan de gewrichtsprothesen (heup, knie, enkel, schouder, elleboog, pols, vinger en duim) die in Nederland geplaatst zijn; zowel de primaire als de revisieoperaties. Ook zijn er patiëntvragenlijsten (PROMs) opgenomen in de LROI.
In 2007 is de LROI van start gegaan en sindsdien zijn er al meer dan 800.000 gewrichtsprothesen geregistreerd. Uitgangspunt voor de oprichting van de LROI was het realiseren van een continu proces van feedback over de resultaten van in Nederland gebruikte gewrichtsimplantaten, zowel op prothese-niveau (‘wat is de levensduur van de ene prothese ten opzichte van een andere?’), als op afdelingsniveau (‘hoe zijn de resultaten van een afdeling ten opzichte die van andere ziekenhuizen?’). Daarnaast speelt de LROI een belangrijke rol bij het bewaken van de veiligheid van gewrichtsimplantaten. In het geval van het terugroepen van een bepaald type implantaat, bijvoorbeeld na fabricagefouten, kan direct een overzicht worden gemaakt van de patiënten bij wie het betreffende implantaat is gebruikt. Meer informatie over de LROI vindt u op www.lroi.nl.
De LROI is opgezet door en wordt aangestuurd vanuit de Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV). De NOV is de wetenschappelijke vereniging van orthopedisch chirurgen in Nederland en heeft ruim 1475 leden. Zie www.orthopeden.org.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Patiëntenzorg: overig; Paramedische patiëntenzorg
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • max. 32 uur per week
  • max. €3865 per maand
  • Universitair
  • SP Junior-onderzoeker

Locatie

Bruistensingel 230, 5232 AD, ’s-Hertogenbosch

Bekijk op Google Maps

Interesting for you