Studieadviseur Economie

Studieadviseur Economie

Geplaatst Deadline Locatie
26 jul 8 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 aug 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het studieadviseursteam van de Faculteit der Managementwetenschappen is op zoek naar een enthousiaste collega voor de opleidingen Economie. Als studieadviseur adviseer je Nederlandse en internationale studenten over de inhoud van de studie, studieplanning, -belasting, -vaardigheden en -voortgang. Je begeleidt studenten bij studiegerelateerde keuzes en bij (persoonlijke) problemen die van invloed zijn op de studie. Je voert gesprekken met studenten, hebt spreekuren op afspraak en onderhoudt online contact met studenten. Waar nodig verwijs je door naar de studentendecaan, de studententrainer, de studentenpsycholoog of andere deskundigen. Je bemiddelt bij het treffen van individuele regelingen, bijvoorbeeld voor studenten met een functiebeperking. Tevens verzorg je voorlichtingsactiviteiten en informatiebijeenkomsten voor (aspirant) studenten. Je draagt - door middel van het signaleren en rapporteren van knelpunten en bevindingen - bij aan de ontwikkeling van de opleidingen van de sectie Economie en Bedrijfseconomie. Ook heb je een adviserende rol over studiegerelateerde aangelegenheden, onder andere voor de examencommissie en de opleidingscommissie. Als studieadviseur werk je nauw samen met je collega studieadviseurs en collega's van het Onderwijscentrum, stafleden van de sectie Economie en Bedrijfseconomie en met studieadviseurs en begeleiders van andere faculteiten en Student Support. 
De implementatie van het Radboud-brede project Studentbegeleiding 2023 dat is gericht op preventieve en proactieve begeleiding van onze studenten vraagt van jou een houding die is gericht op innovatie en samenwerking. Je vindt het leuk om actief deel uit te maken van een verandertraject en er op een positieve manier aan bij te dragen.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Een afgeronde masteropleiding en enige jaren werkervaring.
  • Interesse in mensen, inlevingsvermogen en tact.
  • Een zelfstandige, positieve, initiatiefrijke, proactieve, flexibele en servicegerichte houding.
  • Het vermogen om eigen werk te structureren en daarin prioriteiten te stellen.
  • Een zorgvuldige en discrete werkhouding.
  • Het vermogen om concrete ervaringen met studenten te relateren aan het beleid van de faculteit en hierin de opleiding en de faculteit gevraagd en ongevraagd te adviseren.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, waaronder uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels, mondeling en schriftelijk.
  • Bereidheid om incidenteel 's avonds en op zaterdag te werken in verband met voorlichtingsactiviteiten.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Één jaar, met kans op verlenging.

  • Aanstelling: 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 2.836 en maximaal € 4.474 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10). Een aanloopschaal (schaal 8) kan van toepassing zijn.
  • Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Contractduur: één jaar, met uitzicht op een vast contract.
  • De gewenste datum indiensttreding is 1 september 2021.

Aanvullende arbeidsvoorwaarden
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Bij de Faculteit der Managementwetenschappen worden in een zevental studierichtingen, te weten Bestuurskunde, Bedrijfskunde, Economie en Bedrijfseconomie, Geografie, Milieu, Planologie en Politicologie, onderwijs en onderzoek gecombineerd. Deze studierichtingen bieden zowel bachelor- als masterdiploma's aan. Het educatieve programma is gebaseerd op een systeem van kleinschalig onderwijs en biedt een stimulerende leeromgeving met de nadruk op de ontwikkeling van academische vaardigheden. De Faculteit der Managementwetenschappen is met meer dan 5.000 studenten de op één na grootste faculteit binnen de Radboud Universiteit. 
De facultaire ondersteuning is verdeeld over verschillende afdelingen: Onderwijscentrum (OWC), Internationalisering, Communicatie en Relaties, Institute of Management Research, Financiën, Radboud Management academy, Faculteitsbureau en Algemene zaken. Het OWC voert taken uit op het gebied van beleidsadvisering, studenten-, onderwijs- en examenadministratie, (tentamen)roostering, informatievoorziening aan studenten, studieadvisering, ICT in het onderwijs en marketing en werving. Daarnaast heeft het OWC taken op het gebied van kwaliteitszorg en onderwijsvernieuwing. Binnen het OWC zijn 40 personen werkzaam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €2836—€4474 per maand
  • Universitair
  • 1161780

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you