HR-professionals

HR-professionals

Geplaatst Deadline Locatie
29 jul 25 aug Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als HR-professional maak je deel uit van de afdeling HRM; onderdeel van het Maastricht University Office. Binnen de afdeling HRM werken verschillende disciplines samen aan het vorm geven aan de verdere ontwikkeling en uitvoering van het HR-beleid van Maastricht University. Naast het HR-adviesteam bestaat de afdeling uit een HR- Service Centre, een Staff Career Centre en specialisten op het gebied van beleid, juridische zaken en ARBO.

Als HR-professional maak je onderdeel uit van het HR-adviesteam dat zich richt zich op de advisering en ondersteuning van management en medewerkers. Daarnaast is de ontwikkeling en implementatie van strategisch HR-beleid de komende jaren essentieel binnen dit team.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken bouwers! Enthousiaste collega’s om samen onze HR-dienstverlening door te ontwikkelen. We staan voor een interessante en complexe veranderopgave binnen een groeiende en bloeiende organisatie.

Enkele actuele thema’s voor HR zijn:

 • Implementatie van SAP Succes Factors;
 • Future of Working@UM;
 • Leiderschapsontwikkeling;
 • Strategische personeelsplanning (SPP);
 • Sustainable Employability.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij daarom nog enkele ervaren HR-professionals.

Wat zoek jij?

Jij zoekt als HR-professional ruimte voor jouw kennis, ervaring en ondernemerschap. Jij wil samen met jouw (HR-)collega’s en leidinggevenden bouwen aan een betere organisatie. De combinatie (inter)nationale HR-taken en het balanceren in een open en dynamische, maar ook complexe en soms politieke omgeving maken deze positie voor jou alleen maar interessanter.

Zo pak je op de juiste momenten de regie, toon je initiatief terwijl je op andere momenten juist de leidinggevenden pragmatisch ondersteunt met niet alleen raad, maar ook met daad. Je wordt blij van resultaten halen maar verliest de mens nooit uit het oog. Ook voor de meer uitvoerende aspecten die komen kijken bij een afdeling in transitie draai jij je hand niet om. Jij handelt vandaag, maar altijd met oog op een betere en slimmere toekomst.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

 • Afgeronde (hbo of) academische opleiding op het gebied van HR, Rechtsgeleerdheid of Arbeids- en organisatiepsychologie;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als HR-professional in een vergelijkbare omgeving;
 • Omgevingsbewustzijn en ervaring met het functioneren in een complexe, dynamische bestuurlijk-politieke omgeving;
 • Ervaring en affiniteit met Agile werken en cultuurverandering is absoluut een pré;
 • Je communiceert makkelijk tussen alle lagen van de organisatie;
 • Je bent uitstekend onderlegd in woord en geschrift in Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Wat hebben we je te bieden?

Allereerst een team enthousiaste collega’s. Daarnaast een boeiend werkveld, waarin zowel de modernisering van ‘the way we work’ als het permanent zoeken naar optimale samenwerking met alle relevante partijen centraal staan.

 • Dienstverband voor bepaalde tijd (0.8 – 1.0 fte), met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren;
 • Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De functie is ingeschaald in schaal 11 van de CAO NU, met een maximum van € 5.127,00 bruto per maand;
 • Aantrekkelijke, aanvullende arbeidsvoorwaarden waaronder een cao-keuzemodel, een flexibele arbeidsduur & verlofregeling en GoodHabitz.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De organisatie: Maastricht University

Based in Europe, focused on the world. Maastricht University is a stimulating environment. Where research and teaching are complementary. Where innovation is our focus. Where talent can flourish. A truly student oriented research university.

Gelegen in het hart van Europa mag de UM zich met recht de meest internationale universiteit van Nederland noemen. Met ruim 20.000 studenten en 4.700 medewerkers zijn we nog steeds groeiende. De universiteit bestaat uit 6 faculteiten, die gezamenlijk 17 bachelor programma’s en meer dan 60 masterprogramma’s verzorgen. De opleidingen binnen de universiteit zijn veelal Engelstalig en hebben vaak een internationaal of Europees vertrekpunt.

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 20.000 studenten en 4.700 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
 

Specificaties

 • HRM
 • 30.4—38 uur per week
 • €3746—€5127 per maand
 • HBO+
 • AT2021.307

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4-6, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you