Planner/ medewerker studentenzaken 2

Planner/ medewerker studentenzaken 2

Geplaatst Deadline Locatie
29 jul 5 aug Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Let op: dit is een interne vacature. Je kunt alleen op deze vacature solliciteren als je momenteel al in dienst bent bij deze werkgever.
Kom jij tot je recht bij de Faculty of Law?
Wij zijn op zoek naar een Planner/ medewerker studentenzaken 2 voor 0.7 fte.

Functieomschrijving

Het Opleidingsinstituut Faculteit der Rechtsgeleerdheid heeft als kerntaak het verlenen van een kwalitatieve goede onderwijsondersteuning ten aanzien van staf en studenten. De werkzaamheden van het Opleidingsinstituut zijn ondergebracht in verschillende teams binnen het instituut. De vacante functie van planner/ medewerker studentzaken is organisatorisch belegd bij het Team Onderwijsorganisatie.

Op dit moment zijn er twee (parttime) planners die zorgdragen voor de verroostering van het onderwijs ten behoeve van de master en bachelor studenten. De nieuwe planner is tezamen met de huidige planners verantwoordelijk voor een adequate planning en verroostering van zowel de master als de bachelor studenten. De twee planners dragen zorg voor het allround inwerken van de nieuwe planner. Een uniforme werkwijze en adequate registratie van de voortgang van verroostering is een randvoorwaarde voor de invulling van de vacante functie.  

In goed overleg en in nauwe samenwerking met de WP-staf worden de onderwijsroosters samengesteld en tijdig, conform UM-publicatiedata, gepubliceerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het informatiesysteem SAP SLM en het roostersysteem Syllabus+ en de Officesystemen. Een aanbestedingsprocedure is gaande om medio 2023 het huidige roostersysteem te vervangen.

Het roosterproces is een complex proces dat een hoge mate van nauwkeurigheid en een sterk analytisch inzicht vereist. Behalve onderlinge samenwerking met de collega planners is ook een goede afstemming met de collega’s ‘toetsorganisatie’ noodzakelijk.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Wij vinden het heel belangrijk dat jij plezier hebt in je werk, dat je je werk vol passie en overgave kan doen. Dat je houdt van uitdagingen en onderdeel wilt zijn van onze ambities en vooral dat je wilt blijven leren. Daarnaast zijn voor deze functie zijn de volgende functie-eisen belangrijk:

Een afgeronde Hbo-opleiding en sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, vooral ook in het Engels. De functie vereist een hoge mate van accuratesse, stressbestendigheid en een sterk analytisch inzicht. Verder zijn onderlinge samenwerking, een service/klantgerichte en flexibele instelling een vereiste voor deze functie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar. Bij goed en volledig functioneren is een dienstverband voor onbepaalde tijd mogelijk.

UM is een uitdagende en aantrekkelijke werkgever, met veel groeimogelijkheden. Binnen de Faculty of Law heerst een dynamische en informele werksfeer. Maar natuurlijk horen hier ook goede arbeidsvoorwaarden bij, voldoende vakantiedagen en een passend salaris.
De aanstelling tot Planner/ medewerker studentenzaken 2 betreft een tijdelijke aanstelling van 0,7 fte, voor de duur van 1 jaar. Bij goed en volledig functioneren is een dienstverband voor onbepaalde tijd mogelijk.
De inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en ervaring in schaal 8. Het salaris is vastgesteld op minimaal € 2.656,- en maximaal € 3.548,- bruto per maand (bij fulltime dienstverband).

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 20.000 studenten en 4.700 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

Dankzij de hoge kwaliteit van het onderzoek en onderwijs, maar ook een sterke maatschappelijke oriëntatie, heeft de universiteit in haar korte bestaan een solide reputatie opgebouwd. Ze wordt tot de beste jonge universiteiten ter wereld gerekend.

De Universiteit Maastricht wil een aantrekkelijke werkgever zijn én blijven. Zij is ervan overtuigd dat ze dat kan bereiken door medewerkers en studenten uit te dagen en te stimuleren om het beste uit henzelf te halen. Door die medewerkers in te zetten voor de werkzaamheden waarin ze het beste tot hun recht komen. En door medewerkers aan te nemen en in dienst te houden die passen bij het profiel en de ambitie van de UM.

Afdeling

Het Team Onderwijsorganisatie binnen de Faculty of Law is verantwoordelijk voor de organisatie van het onderwijs. Het team bestaat momenteel uit 8 ambitieuze collega’s. Samen zorgen zij voor:

  • de verroostering van het onderwijs;
  • de verroostering van de toetsen, de planning en organisatie van de toetsen;
  • de verwerking en publicatie van de toets resultaten, het verwerken van de aanvragen ruimtereserveringen en de verwerking van de aanvragen van studenten voor een Studiekeuzecheck;
  • de inrichting van de academische structuur in het SAP-systeem en het genereren van managementinformatie; 

Binnen dit team zijn wij nu op zoek naar een Planner/ medewerker studentenzaken 2.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 28 uur per week
  • €2656—€3548 per maand
  • HBO
  • AT2021.308

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Bouillonstraat 1-3, 6211 LH, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you