PhD Coördinator

PhD Coördinator

Geplaatst Deadline Locatie
30 jul 16 aug Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 aug 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij affiniteit met de Sociale wetenschappen? Voel jij je vertrouwt in de universitaire context? Vind je het leuk om te werken in en met een zeer internationale gemeenschap van jonge onderzoekers? Draai jij je hand er niet voor om te schakelen tussen het bijhouden van optimale administratie en informatievoorziening voor promovendi, en het ondersteunen in beleids- en besluitvorming van het onderzoeksinstituut waar het promovendi en de promotieopleiding aangaat?  Wij zoeken per half september een PhD coördinator.

Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische processen rondom de promotieopleiding van de Amsterdam Institute for Social Science Research (AISSR) en bent betrokken bij alle aspecten en ontwikkelingen van het onderzoeksinstituut die betrekking hebben op het promotietraject. Je onderhoudt contact met promovendi en bent hun eerste aanspreekpunt binnen het AISSR Bureau.

Dit houdt in dat je vanaf de start (potentiële) promovendi informeert over relevante regelgeving, procedures, beleid en AISSR PhD onderwijs mogelijkheden. Gedurende het gehele promotietraject monitor je of de promovendus administratief alle stappen van de opleiding doorloopt. Hierbij werk je nauw samen met de AISSR programmamanagers, het AISSR-secretariaat en de ondersteuners van de vier afdelingen. Daarnaast vorm je bij uitstek het laagdrempelige punt van contact voor de promovendi in het algemeen en voor de PhD vertegenwoordigers in het bijzonder.

Tevens ondersteun je namens het AISSR-bureau een aantal commissies: de AISSR-GSSS  Educational Committee en AISSR PhD Sounding-board. Je organiseert de bijeenkomsten van deze commissies en beheert aanverwante zaken, zoals de agenda en notulen.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Wat vragen we van jou

Je hebt:

  • ruime ondersteunende ervaring binnen de universitaire context, bij voorkeur in een onderzoeksomgeving;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • ruime administratieve ervaring;
  • ruime ervaring met Microsoft Access.

Je bent:

  • stressbestendig en je vindt het leuk om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden
  • Integer;
  • proactief, betrokken en service-gericht;
  • in staat uitstekend zelfstandig te functioneren binnen een team;
  • uitstekend in plannen en organiseren;
  • flexibel;
  • uitstekend in staat jezelf snel nieuwe dingen eigen te maken;
  • ervaring met en kennis van het promotietraject is een pre;
  • een opleiding in de sociale wetenschappen is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Wat bieden we jou

We bieden een parttime dienstverband (0,7 fte) voor de periode van één jaar met een proeftijd van twee maanden, bij voorkeur per 15 september 2021. Bij gebleken geschiktheid is een verlenging of vast dienstverband mogelijk.  Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €2,656 tot €3,548 bruto per maand op basis van volledige werktijd (38 uur per week), exclusief 8% vakantie- en 8,3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

Afdeling

Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen – Sociale Wetenschappen

De Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen  (FmG) speelt een leidende rol in het adresseren van de grote maatschappelijke uitdagingen waar de wereld, Nederland en Amsterdam mee worden geconfronteerd, nu en in de toekomst.

Het AISSR binnen de FmG richt zich op onderzoek in historisch, vergelijkend en empirisch perspectief naar wording en werking van hedendaagse samenlevingen in onderlinge vervlechting. Het onderzoeksinstituut verenigt vier afdelingen: Politicologie; Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies; Sociologie; en Antropologie. De AISSR biedt een promotieopleiding aan promovendi en is een organisatie voor hoogwaardig onderzoek, blijkend uit een duidelijke wetenschappelijke missie en kwalitatief goede onderzoeksprogramma’s, waarin binnen- en buitenlandse onderzoeksgroepen samenwerken aan maatschappelijk belangrijke thema's.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 22.4 uur per week
  • €2656—€4021 per maand
  • Universitair
  • 21-646

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you