Communicatiemedewerker alliantie TU/e, WUR, UU, UMC Utrecht (0,5-0,6 fte)

Communicatiemedewerker alliantie TU/e, WUR, UU, UMC Utrecht (0,5-0,6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
2 aug 3 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 sep 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vind jij het leuk om inspirerend te communiceren over het onderzoek en onderwijs binnen het jonge samenwerkingsverband tussen TU/e, WUR, UU en het UMC Utrecht?

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om inspirerend te communiceren over het onderzoek en onderwijs binnen het jonge samenwerkingsverband tussen TU/e, WUR, UU en het UMC Utrecht? Schrijf je graag interessante verhalen en wervende teksten voor websites, nieuwsbrieven en social media? En heb je ervaring in het organiseren van bijeenkomsten voor verschillende doelgroepen? Dan maken we graag kennis met jou.
Voor de alliantie tussen Eindhoven University of Technology, Wageningen University & Research, Utrecht University en Universitair Medisch Centrum Utrecht zoeken we een communicatiemedewerker. Als communicatiemedewerker van dit samenwerkingsverband zet je je in voor de volle breedte van onze interne en externe communicatie op gebied van onderwijs en onderzoek. Van het maken en plaatsen van content voor nieuwsbrieven, websites en socials tot het organiseren van evenementen. Onze organisatie is volop in beweging en ontwikkeling. De onderwerpen en taken van de communicatiemedewerker zijn dan ook divers en uitdagend. Je ondersteunt een aantal specifieke onderwijsactiviteiten (waaronder challenges en onderwijs voor professionals) en werkt daarnaast samen met de communicatieadviseur aan alliantiebrede communicatie.

Wat ga je doen?
  • Je ondersteunt de communicatieadviseur en de projectleiders onderwijs bij hun communicatierol.
  • Je zorgt ervoor dat de activiteiten van de alliantie in het algemeen en op het gebied van onderwijs zichtbaar worden voor een brede doelgroep conform de huisstijl van de alliantie.
  • Je creëert communicatiemiddelen zoals uitnodigingen, presentaties, filmpjes en infographics.
  • Je stuurt een groep studentassistenten aan die betrokken is bij de communicatie van onderwijsactiviteiten binnen de instellingen in de alliantie.
  • Je schrijft artikelen voor de website, stelt de nieuwsbrief op en houdt de social media kanalen bij. Je hebt een vlotte schrijfstijl, die aansluit bij je doelgroepen.
  • Je helpt mee bij het organiseren van events en activiteiten.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

  • Je hebt een (bijna) afgeronde communicatieopleiding op hbo- of wo-niveau en hebt bij voorkeur ervaring met communicatiewerkzaamheden.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met schrijven, interviewen en content maken voor social media en websites en je bedenkt graag creatieve oplossingen.
  • Je hebt ervaring met het organiseren van bijeenkomsten voor verschillende doelgroepen.
  • Engels en Nederlands spreken en schrijven gaat je goed af.
  • Je bent doortastend, een goede planner en werkt accuraat.
  • Je vindt goed je weg in een grote organisatie die nog in ontwikkeling is. Je kunt overweg met de onzekerheden die daarbij horen.
  • Je stapt gemakkelijk op mensen af en voelt goed aan wat de behoeften zijn.
  • Je ziet kansen om zaken op te pakken en je kunt goed zelfstandig werken. Tegelijkertijd zorg je voor een goede afstemming met het team van onderwijsprojectleiders en de communicatieadviseur.
  • Je hebt ervaring met werken in CMS, werken met een nieuwsbrievensysteem en het aanmaken van formulieren of je bent in staat je dit snel eigen te maken.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 0.5 - 0.6 fte voor de duur van 1 jaar. Het salaris bedraagt minimaal € 2.656,- en maximaal € 4.012,- (schaal 8 of 9 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.
Mocht je al in dienst zijn bij één van de andere partners van de alliantie dan blijf je hier in dienst.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.
De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De alliantie Eindhoven University of Technology, Wageningen University & Research, Universiteit Utrecht en Universitair Medisch Centrum Utrecht daagt nieuwe generaties onderzoekers en studenten uit om samen te werken dwars door disciplines heen, zonder hier vooraf grenzen aan te stellen. De samenwerking tussen deze vier instellingen is in 2020 officieel gelanceerd, maar kent al een langere historie. De samenwerking bruist van de energie, jonge wetenschappers, docenten en studenten zijn enthousiast om samen voorbij de grenzen van hun eigen discipline te kijken en zo nieuwe oplossingen voor maatschappelijke problemen op het gebied van gezondheid, energie, voedsel, en circulariteit te zoeken.

Het bureau van de alliantie is ondergebracht bij de Universiteit Utrecht. In geval van een nieuwe aanstelling kom je daarom in dienst van de UU. Mocht je al in dienst zijn bij één van de instellingen binnen de alliantie dan betreft het een dienstverband bij deze instelling. Binnen de UU ga je werken bij de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht, onder leiding van de coördinator van de alliantie en in nauwe samenwerking met de communicatieadviseur en de projectleiders en secretaris
onderwijs.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • 20—24 uur per week
  • €2656—€4012 per maand
  • HBO
  • 1163560

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you