Allround civiel beheerder riolering en water

Allround civiel beheerder riolering en water

Geplaatst Deadline Locatie
2 aug 4 sep Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 sep 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Op de campus van de TU Delft is het soms net zo druk als in Manhattan! Hier zorg jij als allround civiel beheerder voor een schone en veilige buitenruimte. Jouw focus ligt op riolering en waterbeheer.

Functieomschrijving

Elk jaar zetten duizenden studenten voor het eerst hun voet op het terrein van de TU Delft. Ze maken kennis met een bloeiende en duurzame universiteitscampus waar de mogelijkheden onbegrensd zijn. En die bloeiende campus is er mede dankzij jou. Samen met collega’s en marktpartijen zorg jij dat de civieltechnische programma’s in de buitenruimte – met name riolering en waterbeheer – van a tot en met z goed verlopen.

Jij bent verantwoordelijk voor het assetmanagement rond riolering en waterhuishouding op één van de drukste locaties van Nederland. In normale tijden zijn er dagelijks wel 35.000 mensen op de 160 hectare grote campus te vinden. Zij vertrouwen blind op veilige en goed functionerende rioleringen, wegen, verlichting en andere assets in de buitenruimte. Daar draag je als civieltechnisch beheerder aan bij. Je geeft adviesbureaus opdracht om innovatieve en duurzame meerjarenprogramma’s op te stellen en regisseert de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden en projecten die hieruit komen.

Je werkt dus samen met diverse partijen. Intern met ontwikkelaars, projectmanagers en onze toezichthouder. Extern met diverse adviesbureaus en aannemers, en uiteraard met de gemeente en het waterschap. Je zit in het team Beheer Openbare Ruimte (18 fte). Hier werk je nauw samen met twee collega-beheerders. Zij zijn verantwoordelijk voor het groen en de ondergrond, inclusief elektra en wegen. Bij afwezigheid nemen jullie elkaars taken over. Daarnaast telt je team twee parkmanagers, een projectleider, een toezichthouder en een groenteam. Samen voorzien jullie onze topuniversiteit van een fantastische campus.

Bijzonder: je werkt in het vurige hart van de technische innovatie. Je krijgt alle mogelijkheden om jouw kennis te verdiepen. Aanschuiven bij een college civiele techniek? Je bent van harte welkom! Samen met studenten klimaatvriendelijke manieren van waterzuivering onderzoeken? Juichen we toe. Zo maak jij The Living Campus: een terrein voor studie, feesten, ontspanning, onderzoek en proefnemingen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt hbo-niveau.
  • Je combineert een brede achtergrond in de civiele techniek met specifieke kennis van rioleringsbeleid, rioolonderhoud, neerslag, wateroverlast en hydraulische berekeningen. Die berekeningen voer je niet zelf uit, maar snap je wel.
  • Je hebt ervaring met aanbesteden en het sturen van marktpartijen, of je hebt ervaring bij een marktpartij, en je kunt bestekken lezen.
  • Je maakt logische keuzes en weet deze goed te onderbouwen.
  • Je bent proactief: je gaat aan de slag en hakt knopen door.
  • Je beschikt over teamspirit en verantwoordelijkheidsgevoel. Jij vindt het mooi om samen met je collega’s te werken aan een optimale buitenruimte voor alle gebruikers van de campus.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 36-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11  uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.807,- en een maximum van € 5.211,- bruto per maand, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact! 

Afdeling

Universiteitsdienst - Campus and Real Estate

Om de ambities van de TU Delft te realiseren is een omgeving nodig die uitdaagt en inspireert. Campus and Real Estate werkt met ongeveer 200 collega’s dagelijks aan de ontwikkeling en het beheer van het vastgoed en de terreinen van de TU Delft. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Onze ambitie: een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030.

Wij creëren een omgeving waarin studenten, wetenschappers, medewerkers en samenwerkingspartners maximaal kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Als medewerker van Campus and Real Estate werk je dus in een bijzondere omgeving, waar je samen met anderen, met heldere processen en in een open sfeer bijdraagt aan de topprestaties van de TU Delft.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 34—38 uur per week
  • €3807—€5211 per maand
  • HBO
  • TUD01368

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you