Communicatiemedewerker Vastgoed en Campus (0,8 - 1,0 fte)

Communicatiemedewerker Vastgoed en Campus (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
3 aug 6 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 sep 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een initiatiefrijke en doortastende communicatiemedewerker? Werk jij graag mee aan projecten met impact op de werken leefomgeving van mensen?

Functieomschrijving

Ben jij een initiatiefrijke en doortastende communicatiemedewerker? Werk jij graag mee aan projecten met impact op de werken leefomgeving van mensen? Klinkt communiceren over de ontmanteling van het Aardwetenschappengebouw, de officiële opening van het elektronenmicroscopiecentrum in het David de Wiedgebouw of de energieleverende, modulaire en circulaire parkeergarage bij Olympos interessant? Dan is de functie van communicatiemedewerker Vastgoed en Campus wat voor jou.
Meer dan 40.000 mensen bezoeken dagelijks de Universiteit Utrecht. De Universiteit Utrecht werkt toe naar huisvesting en campussen die optimaal aansluiten bij de toekomstwensen van faculteiten en diensten. De directie Vastgoed & Campus zorgt voor gebouwen en campussen waar samenwerken, kennis delen en ontmoeten centraal staan. De komende jaren zijn er veel projecten in het Utrecht Science Park en op de campussen in de stad Utrecht. Dat vraagt om goede omgevingscommunicatie naar medewerkers, studenten, omwonenden en andere betrokkenen. Daaraan draag jij bij.

Wat ga je doen?
  • Je verzorgt de communicatie van vastgoedprojecten op onze campus, samen met projectmanagers. Je geeft advies, stelt communicatieplannen op en voert die ook uit.
  • Je bedenkt communicatieconcepten en verhalen die de projecten van Vastgoed & Campus zichtbaar maken. Ook maak je creatieve communicatieproducten in tekst en beeld (schrijven, grafische vormgeving) en zet je opdrachten uit bij externe makers (vormgevers, fotografen, videomakers).
  • Je schrijft, redigeert en publiceert vlotte teksten. Dat doe je voor de corporate website, intranet, (online) nieuwsbrieven en onze eigen Campus Development app. Ook optimaliseer je webcontent (intranet, studentensite, corporate site). Je stemt daarbij af met diverse collega’s en stakeholders van projecten.
  • Je werkt in een team met de communicatieadviseurs van Vastgoed en Campus. Je wisselt kennis en ervaring uit met deze collega’s en die van het cluster Communicatie. Je hebt een scherp oog voor samenwerking en ondersteunt je collega's waar nodig.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wie ben jij?
  • Je hebt een afgeronde opleiding (online) communicatie, marketing of journalistiek op hbo- of wo-niveau en ongeveer twee jaar werkervaring.
  • Je bent creatief en doortastend. En hebt een neus voor inspirerende verhalen.
  • Je hebt uitstekende schrijfvaardigheden (print, web, digitale nieuwsbrieven, social media) met een heldere, bondige en actieve schrijfstijl. Je hebt gevoel voor (bewegend) beeld en je spreekt en schrijft goed Engels.
  • Je hebt ervaring met SEO en weboptimalisatie.
  • Je vindt je weg in een complexe omgeving, je stapt gemakkelijk op mensen af en mensen stappen graag op jou af. Je bent een echte spin in het web.
  • Je bent niet bang om mensen aan te spreken en ‘aanjager’ te zijn. Je stelt de goede vragen en vraagt door.
  • Je bent slagvaardig en accuraat. Je werkt zelfstandig en neemt initiatief, waarbij je uiteraard afstemt met of hulp vraagt aan je communicatiecollega’s.
  • Ervaring met communicatie voor (nieuw)bouw- en renovatieprojecten en/of projecten in de buitenruimte (bijvoorbeeld bij een woningcorporatie, gemeente of bouwbedrijf) is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.656,- en maximaal € 3.548,- (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.
De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De directie Communicatie & Marketing (C&M) ondersteunt het College van Bestuur en de faculteiten en diensten bij het ontwikkelen en implementeren van beleid rondom communicatie en onderwijsmarketing van de universiteit. Strategie, beleid en uitvoer komen samen bij C&M. De directie voert de regie over het communicatie- en marketingbeleid van de universiteit, stelt dit in nauwe samenwerking met de faculteiten periodiek bij. Ook ontplooit C&M nieuwe initiatieven op universitair en facultair niveau.

De Directie C&M bestaat uit vier clusters. Jij werkt in het cluster Communicatie. In dit cluster zetten zo’n 25 communicatieadviseurs en -medewerkers zich in voor verschillende directies en beleidsthema’s. Vanuit Communicatie word je gedetacheerd bij de directie Vastgoed & Campus (V&C) en werk je in een team met communicatieadviseurs. V&C zorgt voor huisvesting en campussen die onderzoek, onderwijs en kantoorwerk optimaal faciliteren. Ook werkt V&C aan ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en energie.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • 32—40 uur per week
  • €2656—€3548 per maand
  • HBO
  • 1163763

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you