Communicatiemedewerker Green Office van programma Duurzaamheid (0,6 fte)

Communicatiemedewerker Green Office van programma Duurzaamheid (0,6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
3 aug 15 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 aug 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zoeken een creatieve, doortastende communicatiemedewerker voor de Green Office van ons programma Duurzaamheid. Voel jij je aangesproken? Reageer dan snel!

Functieomschrijving

Wij zoeken een creatieve, doortastende communicatiemedewerker voor de Green Office van ons programma Duurzaamheid. Wil jij jouw creativiteit inzetten voor onze duurzame initiatieven? Zoals de communicatie rond projecten over biodiversiteit, duurzame catering, en studieverenigingen stimuleren om duurzamer te reizen? Vind je het leuk om de studentmedewerkers van de Green Office te begeleiden op communicatiegebied? En heb je ervaring met contentcreatie voor websites en social media? Dan zoeken we jou!
Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor de communicatie van de Green Office. Van het bedenken en samen uitvoeren van de communicatiestrategie van de Green Office tot het maken en uitvoeren van projectcommunicatieplannen. De studentmedewerker communicatie doet een deel van de uitvoering.
  • Je bedenkt communicatieconcepten om de zichtbaarheid te vergroten van de verhalen en projecten van de Green Office. Ook creëer je creatieve communicatieproducten in tekst en beeld (schrijven, grafische vormgeving) en zet opdrachten uit bij externe makers (vormgevers, fotografen, videomakers).
  • Je zorgt ervoor dat de communicatie via de online kanalen (corporate site, socials, narrowcasting, et cetera) én offline kanalen helemaal op orde is.
  • Je adviseert en begeleidt het Green Office-team op communicatiegebied. Dit team bestaat met name uit studentmedewerkers. Je begeleidt de studentmedewerker communicatie bij de dagelijkse werkzaamheden.
  • Je levert een bijdrage aan de Duurzaamheidsmonitor, het jaarlijkse duurzaamheidsjaarverslag van de Universiteit Utrecht.
  • Samen met de manager van de Green Office monitor je de jaarplanning- en doelen. Je zorgt dat de kennis en ervaring binnen de universiteit wordt gedeeld. Je benut mogelijkheden tot samenwerking en kansen om elkaar te versterken in communicatie.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wie ben jij?
  • Je hebt een afgeronde opleiding marketing, journalistiek of (online) communicatie op hbo- of wo-niveau en één à twee jaar werkervaring.
  • Je combineert een praktische aanpak met goede adviesvaardigheden.
  • Je bent creatief bij het creëren van communicatieconcepten en -producten. Je denkt out of the box als het gaat om het vergroten van de zichtbaarheid van verhalen en projecten.
  • Je hebt ervaring met schrijven en content maken voor communicatie-uitingen (zoals social media en websites).
  • De Green Office is onderdeel van de Universiteit Utrecht, maar heeft een eigen identiteit. Ervaring met merkdenken en een sterk gevoel voor taal en beeld zijn daarom gewenst.
  • Veel van de communicatie binnen en vanuit de Green Office vindt in het Engels plaats. Engels spreken en schrijven gaat je goed af.
  • Je hebt ervaring met SEO en weboptimalisatie.
  • Je bent proactief en denkt vooruit. Ook weet je overzicht te houden, keuzes te maken en ben je een goede planner.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een arbeidsovereenkomst van 0,6 fte. Ons uitgangspunt is een vast dienstverband. Wij starten met een jaarcontract dat bij goed functioneren met plezier wordt omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.920 en maximaal € 4.012 bruto per maand (schaal 9 cao Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.
De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De Directie Communicatie & Marketing (C&M) ondersteunt het College van Bestuur en de faculteiten en diensten bij het ontwikkelen en implementeren van beleid rondom communicatie en onderwijsmarketing van de universiteit. Strategie, beleid en uitvoering komen samen bij C&M. De directie voert de regie over het communicatie- en marketingbeleid van de universiteit en stelt dit in nauwe samenwerking met de faculteiten periodiek bij. Ook ontplooit C&M nieuwe initiatieven op universitair en facultair niveau.

De Directie C&M bestaat uit vier clusters. Jij werkt in het cluster Communicatie. In dit cluster zetten zo’n 25 communicatieadviseurs en -medewerkers zich in voor verschillende directies en beleidsthema’s. Vanuit Communicatie ga jij aan de slag bij het de Green Office van het programma Duurzaamheid.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • 22—24 uur per week
  • €2920—€4012 per maand
  • HBO
  • 1163775

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you