IT Beheerder Digital WorkPlace m/v. (Specialisatie E-mail & Collaboratie)

IT Beheerder Digital WorkPlace m/v. (Specialisatie E-mail & Collaboratie)

Geplaatst Deadline Locatie
3 aug 22 aug Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij die communicatieve en klantgerichte IT-er die graag samen met zijn collega-beheerders bouwt aan een optimaal functionerende IT-infrastructuur binnen de UM?

Lees dan verder want dan zoeken we jou!

Functieomschrijving

Het team Digital WorkPlace is een zelfsturend team die de studenten en medewerkers van de universiteit Maastricht voorzien van de basis IT-diensten zoals E-mail, Telefonie, Unified Communications, Printen en een beheerde werkplek.

Wat ga je doen?

Je zet alles op alles om samen met je collega’s, de studenten en medewerkers van de Universiteit Maastricht te voorzien van een optimaal functionerende digitale werkplek. 

Je denkt altijd twee stappen vooruit zodat er proactief op toekomstige gewenste en noodzakelijke aanpassingen ingespeeld kan worden. Je beheert, inventariseert en specifieert de gevraagde wijzigingen in de applicatie-specifieke infrastructuur en begeleid de implementatie van functionele wijzigingen. Je neemt deel aan (agile) ICT-projecten en je adviseert over het oplossen van informatievraagstukken. Ten slotte analyseer je storingen en problemen conform ITIL-incidentmanagement en lever je een bijdrage aan de oplossing hiervan. Je behoort tot het team Digital WorkPlace binnen het ICT Servicecentrum.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Waar zijn we naar op zoek?

 • Je hebt passie voor IT.
 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur Informatica gerelateerd).
 • Je bent bereid om je te verdiepen in nieuwe technieken;
 • Je hebt uitstekende kennis en ervaring van en met Powershell.
 • Je hebt minimaal 3 jaar recente ervaring als MS Exchange (Online) Specialist
 • Je hebt kennis van Microsoft 365, Exchange 2013 en Online
 • Kennis van Sharepoint Online is een pré
 • Je beschikt over een prima mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels
 • Je kunt proactief en zelfstandig werken
 • Je hebt ervaring met het werken binnen een Agile omgeving

Ook Hbo-schoolverlaters worden uitgenodigd om te solliciteren. Passie voor werkplekbeheer, een sterke motivatie en affiniteit met IT is hierbij wel een vereiste.

 

Qua persoon:

Je hebt een analytisch vermogen, bent klantgerichtheid en weet te sturen op resultaat. Je bent leergiering en kunt goed samenwerken in een team. Je bent communicatief sterk en hebt een flexibele werkhouding. In een werksituatie ben je in staat om ideeën en procedures in begrijpelijke taal op schrift te stellen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Wij bieden:

 • Goede salariëring en secundaire voorwaarden; afhankelijk van kennis/ervaring/leeftijd zal deze functie in het kader van de universitaire functieordening ondergebracht worden in UFO-profiel Beheerder ICT niveau 2 of 3.
  • Het salaris bedraagt maximaal € 4.402,- bruto per maand (max. salarisschaal 10, beheerder ICT 2) bij een voltijds dienstverband.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Aan de slag bij de meest internationale universiteit van Nederland;
 • Een dienstverband van 1,0 FTE of minimaal 0,8 FTE.
 • Het dienstverband zal in eerste instantie tijdelijk plaatsvinden voor een periode van 2 jaar. Bij gebleken geschiktheid kan het dienstverband voor deze functie omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM. 

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 20.000 studenten en 4.700 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
 

Afdeling

ICT Servicecentrum (ICTS)

Het ICT Service Centrum (ICTS) levert ICT-diensten aan alle faculteiten en servicecentra van de Universiteit Maastricht. In deze interessante, innovatieve en dynamische omgeving krijg je als ICT-er de kans om je competenties maximaal in te zetten en je optimaal te ontplooien in je eigen vakgebied.

Specificaties

 • IT
 • 30—38 uur per week
 • max. €4402 per maand
 • HBO
 • AT2021.279

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Grote Looiersstraat 17, 6211 JH, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you