Arts-Onderzoeker Borstkanker & Immuuntherapie

Arts-Onderzoeker Borstkanker & Immuuntherapie

Geplaatst Deadline Locatie
25 aug 21 sep Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Nadat immuuntherapie bij andere kankersoorten voor een doorbraak heeft gezorgd, heeft wetenschappelijk onderzoek recent laten zien er ook een subgroep van borstkanker patiënten is die baat heeft bij immuuntherapie. Onze groep behoort tot de pioniers op dit gebied. In klinische studies onderzoeken we hoe immuuntherapie verder verbeterd kan worden voor borstkanker patiënten, welke patiënten wel en welke niet goed reageren. In het laboratorium werken we nauw samen met immunologen, biologen (oa met het team van professor Karin de Visser) en bio -informatici om de interactie tussen borstkankercellen en de diverse immuun cellen beter te begrijpen. En biomarkers te vinden om een meer gepersonaliseerde behandeling mogelijk te maken.

Je komt te werken in een dynamische omgeving op het snijvlak van zorg en wetenschappelijk onderzoek. Je onderzoek betreft exploratieve, innovatieve klinische studies naar de nieuwste vormen van immuuntherapie bij borstkanker. Je analyseert in een team tumorbiopten en bloed van de patiënten die deelnemen aan deze studies.

Specificaties

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Functie-eisen

  • We zijn op zoek naar een ambitieuze promovendus met een sterke affiniteit met translationeel e/o immunologisch onderzoek. Je bent een echte team-player met veel ambitie.
  • We verwachten een kandidaat met een opleiding in de geneeskunde en al wat ervaring in basaal of translationeel onderzoek, het liefst in de oncologie of immunologie.
  • De kandidaat behoort zowel de Nederlandse als de Engelse taal machtig te zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Je wordt onderdeel van een dynamisch internationaal research team en gaat samenwerken met onderzoekers uit verschillende disciplines. Je wordt aangesteld voor een periode van 4 jaar met een brutosalaris van € 3.322,-- tot € 3.774,- per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8,33%) onderdeel uit van de secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO ziekenhuizen.

Als medewerker van het AVL kan je bij ons gratis parkeren. Uiteraard stimuleren wij onze medewerkers om de auto te laten staan, daarom bieden wij een interessante fietsregeling en/of korting op het openbaar vervoer.

Werkgever

Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) is hét in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut. Sinds de oprichting in 1913 combineert het Antoni van Leeuwenhoek de zorg voor kankerpatiënten met grensverleggend onderzoek. Wij gaan voor de beste zorg voor elke patiënt. Want kanker, dat kan iedereen overkomen.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €3322—€3774 per maand
  • Universitair
  • AT 60082

Werkgever

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Plesmanlaan 121, 1066 CX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you