Junior onderzoeker bij het Researchcentrum voor Onderwijs & Arbeidsmarkt

Junior onderzoeker bij het Researchcentrum voor Onderwijs & Arbeidsmarkt

Geplaatst Deadline Locatie
27 aug 15 sep Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Je bent een talentvol sociaal wetenschapper die zich wil ontwikkelen als onderzoeker. Je wordt enthousiast van data-analyse en wilt graag wat betekenen voor het onderwijs. Hou je daarnaast van een dynamische werkomgeving? Kom werken in ons Education Lab NL!

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag bij het Education Lab NL (https://education-lab.nl/). Wij zijn een dynamisch team binnen het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) van de Universiteit Maastricht. Het Education Lab NL is een jaar geleden opgericht als onderzoeksnetwerk naar effectieve interventies in het onderwijs. Education Lab NL heeft inmiddels nationaal een toonaangevende positie in interdisciplinair onderzoek naar duurzame verbeteringen en innovaties in het onderwijs.

We zoeken een junior onderzoeker die meewerkt aan diverse uitdagende onderzoeksprojecten. Je takenpakket is divers. De projecten gebeuren in nauwe samenwerking tussen wetenschappers en onderwijsprofessionals. Je zult dus samenwerken met collega-onderzoekers, maar ook met leraren en schoolleiders. Daarnaast draag je bij aan de verdere groei van Education Lab NL.

Education Lab NL en ROA bieden een inspirerende academische werkomgeving, waarin je in teamverband werkt aan wetenschappelijk onderzoek dat tegelijkertijd relevant is voor scholen. Als junior onderzoeker krijg je de gelegenheid om je onder begeleiding van projectleiders en hoogleraren verder te ontwikkelen door mee te werken aan onderzoek op het snijvlak van wetenschap en onderzoek. Ook volg je cursussen en trainingen.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een talentvol sociaal wetenschapper die zich wil ontwikkelen als onderzoeker. Je bent vaardig in kwantitatief onderzoek en grootschalige data-analyses. Je beschikt over goede schrijfvaardigheden, bent communicatief, bent nauwkeurig en reflectief. Daarnaast werk je het liefst in teamverband en kun je functioneren onder strakke tijdsplanning.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar met uitzicht op 4 jaar.

Werken voor Maastricht University betekent dat je een aanstelling krijgt in de functie van onderzoeker. Deze functie is ingedeeld in schaal 10 van de CAO Nederlandse Universiteiten. Het betreft een fulltime positie en een aanstelling voor de periode van twee jaar, met uitzicht op verlenging tot vier jaar.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website  http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 20.000 studenten en 4.700 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

Afdeling

Education Lab

Meer informatie over Education Lab NL vind je op: https://education-lab.nl/

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 38 uur per week
  • €2836—€4474 per maand
  • Universitair
  • AT2021.345

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Tongersestraat 49, 6211 LM, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you