Wij zoeken een bevlogen Universitair Docent Organisatiepsychologie

Wij zoeken een bevlogen Universitair Docent Organisatiepsychologie

Geplaatst Deadline Locatie
8 sep 22 sep Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 sep 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De sectie Arbeids- & Organisatiepsychologie van het Department of Psychology, Education & Child Studies bij de Erasmus Universiteit Rotterdam nodigt kandidaten uit om te solliciteren voor de functie van universitair docent. Als universitair docent lever je een belangrijke bijdrage aan het onderwijs en onderzoek in de Arbeids- & Organisatiepsychologie.

Functieomschrijving

De opleiding Psychologie zoekt een universitair docent om de staf te versterken. De staf bestaat uit promovendi, wetenschappelijke en universitaire (hoofd)docenten, en een aantal hoogleraren. Samen coördineren zij het onderwijs voor de studenten van de Bachelor en Masteropleiding Psychologie. De kandidaat zal een bijdrage leveren aan het onderwijs in de bachelor en master, en zal daarnaast scripties begeleiden.

De kandidaat zal participeren in het onderzoeksprogramma van de sectie Arbeids- & Organisatiepsychologie. De focus van dat programma ligt op de positieve organisatiepsychologie, met onderwerpen zoals bevlogenheid, job design, en proactief werkgedrag. Affiniteit met deze onderwerpen is een pre.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

-        Gepromoveerd in de sociale wetenschappen, bij voorkeur in de Arbeids- & Organisatiepsychologie

-        Aantoonbare expertise op het onderwerp job design/employee well-being

-        Ervaring en affiniteit met het geven van onderwijs

-        Minimaal basis kwalificatie onderwijs (BKO)

-        Goede (academische) schriftelijke en mondelinge vaardigheden

-        Goede communicatie- en organisatievaardigheden

-        Een proactieve houding

-        Flexibiliteit en stressbestendigheid

-        Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (cao NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 3.807,- en € 5.211, - bruto per maand (schaal 11). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB)

De Erasmus School of Social en Behavioural Sciences kent een grote diversiteit aan wetenschappelijke disciplines: bestuurskunde, pedagogische wetenschappen, psychologie en sociologie. Tevens het Erasmus University College, IHS, en twee onderzoeksinstituten RISBO en DRIFT zijn aan de faculteit verbonden. Deze grote variatie is ook terug te zien in onze (internationale) bachelor- en masteropleidingen en in het onderzoek. De activiteiten van de faculteit zijn altijd gericht op mens en samenleving. Onze activiteiten zijn altijd gefocust op mensen en de maatschappij. Bij ESSB staat fundamenteel, internationaal georiënteerd onderzoek hoog in het vaandel. Maatschappelijk onderzoek ten behoeve van professionals, het beleid en de samenleving maakt ook onderdeel uit van de onderzoeksactiviteiten. De faculteit biedt een stimulerend onderzoeksklimaat waar belangrijke nationale en internationale onderzoeksubsidies worden binnengehaald. Aansprekende gastonderzoekers uit binnen en buitenland werken er voor kortere of langere tijd en er werken ambitieuze promovendi. Ons onderwijs is kleinschalig en werkt met innovatieve onderwijsvormen, zoals Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Zowel de Nederlandstalige als Engelstalige opleidingen worden jaarlijks goed gewaardeerd door studenten en alumni.

De opleidingen die binnen deze wetenschapsgebieden verzorgd worden, bedienen op dit moment bijna 4000 studenten. De ESSB telt daarnaast meer dan 400 medewerkers.

Department of Psychology, Education & Child Studies (DPECS)

Het departement verzorgt onderwijs en verricht onderzoek op het gebied van de psychologische en pedagogische wetenschappen. Het onderwijs binnen de opleidingen kenmerkt zich door een innovatieve didactische benadering, het zogeheten probleemgestuurd onderwijs (PGO). De staf van dit departement bestaat uit een team van veelal jonge wetenschappers. Het secretariaat maakt onderdeel uit van het departement en verzorgt de ondersteuning van de voorzitters, leidinggevenden en medewerkers van het departement.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • 32—40 uur per week
  • €3807—€5211 per maand
  • Gepromoveerd
  • ESSB/2021/0908

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you