Dierenarts/Intern Medische Oncologie en Radiotherapie (1,0 fte)

Dierenarts/Intern Medische Oncologie en Radiotherapie (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
15 sep 6 okt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zijn op zoek naar een dierenarts met aantoonbare interesse in de oncologie van gezelschapsdieren die ons team kan komen versterken.

Functieomschrijving

Je taken zullen bestaan uit het in toenemende mate zelfstandig bijdragen aan de patiëntenzorg, het onderwijs en het onderzoek binnen de afdeling Medische Oncologie en Radiotherapie bij gezelschapsdieren van het departement Clinical Sciences. Je zult participeren in een multidisciplinair oncologieteam, bestaande uit medische en radiotherapeutische oncologen, oncologische chirurgen, (klinisch) pathologen en radiologen en je hebt toegang tot alle state-of-the-art diagnostische en therapeutische modaliteiten om hoogwaardige oncologische zorg te kunnen verlenen. Daarnaast participeer je in de avond- en weekenddiensten van de Spoeddienst van het departement. Het totale takenpakket zorgt ervoor dat je na 2 jaar kunt voldoen aan de ingangseisen voor een opleidingsplek in de specialisatie Medical Oncology van het European College of Veterinary Internal Medicine - Companion Animals (ECVIM-CA).

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je bent een dierenarts met aantoonbare interesse in de oncologie van gezelschapsdieren en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (1,0 fte) voor een jaar, dat bij goed functioneren wordt verlengd met een tweede jaar. Hierna kan instroom in de opleiding mogelijk zijn. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.836,- en maximaal € 3.111,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

Het departement Clinical Sciences is onderdeel van de faculteit Diergeneeskunde en omvat een opleidingsinstituut, een researchinstituut en een academisch dierenziekenhuis. Er zijn 210 medewerkers, waarvan ruim 80 dierenartsen. Zij verzorgen het onderwijs aan studenten en coassistenten, het onderzoek en de patiëntenzorg. Jaarlijks vinden circa 15.000 poliklinische consulten plaats en worden circa 3.700 operaties verricht. De beschikbare faciliteiten worden internationaal hoog gewaardeerd.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • 36—40 uur per week
  • €2836—€3111 per maand
  • MBO
  • 1169533

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you