Projectleider Programma Studentenwelzijn (0,6 – 0,9 fte)

Projectleider Programma Studentenwelzijn (0,6 – 0,9 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
15 sep 27 sep Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 sep 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij het welzijn van circa 30.000 studenten versterken en impact creëren? Het programma Studentenwelzijn van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) zoekt een projectleider vanwege uitbreiding van het programma.

Functieomschrijving

Het programma Studentenwelzijn is opgezet in nauwe samenwerking met de Universiteitsraad, Student Support en Faculteiten van de EUR en heeft als doel het studentensucces te vergroten door aandacht te besteden aan het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van studenten. Een belangrijke manier om dit te bereiken is het versterken van de 'chain of support’ op de EUR: van preventie (persoonlijke ontwikkeling en coping vaardigheden) tot zorg. Het programma wordt gefinancierd door de Kwaliteitsafspraken Hoger Onderwijs en het Nationaal Programma Onderwijs.

Binnen deze afwisselende baan kun je samen met een enthousiast programmateam het verschil maken voor studenten.

Wat ga je doen?

  • Opzetten van een centraal informatiepunt/centrum voor studenten op de campus, gericht op welzijn en persoonlijke ontwikkeling;
  • Ontwikkelen van projectplannen op het gebied van community building, bijvoorbeeld implementatie van de Uni-life app binnen faculteiten;
  • Verbinding leggen met studenten, faculteiten en student support services;
  • Bijdragen aan en afstemmen met andere projecten en thema's binnen het programma, gericht op o.a. de 'Studentenhuiskamer', 'Online welzijnplatform' en 'Support services en Docenten';
  • Uitvoeren van zowel coördinerende als uitvoerende werkzaamheden;
  • Het uitdragen van de missie op het gebied van studentenwelzijn binnen de EUR;
  • Vertegenwoordigen van het programma Studentenwelzijn in- en extern in nauwe samenwerking met de programmaleider en academic leads.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Voor wie?

  • Academisch werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met (studenten)welzijn, geestelijke gezondheid en preventie;
  • Ervaring met projectmanagement;
  • In staat om meerdere projecten en activiteiten parallel aan te pakken;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie in het Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

Een afwisselende baan in een enthousiast team met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (cao NU).

Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van oktober 2021 tot december 2023.

Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.836,- en € 4.474,- bruto per maand (schaal 10).

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Werkgever

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken nauw samen met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Making minds matter’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met nationale en internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de EUR herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, kosmopolitisch, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

De Algemene Bestuursdienst (ABD)

De Algemene Bestuursdienst (ABD) is als centrale staforganisatie verantwoordelijk voor de organisatie van beleidsondersteuning op instellingsniveau. De ABD ondersteunt het College van Bestuur (CvB) bij het uitoefenen van haar verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, toegankelijkheid en de financiering van onderwijs en onderzoek. De ABD zorgt voor het gezamenlijk ontwerpen van integraal beleid, het tijdig tot besluitvorming voorleggen van dit beleid, zorgt er (mede) voor dat het beleid wordt uitgevoerd en voert continue monitoring en evaluatie uit met het oog op verbeteringen. De dienst wordt gevormd door de afdelingen Academische Zaken, het Chief Information Officer Office, Corporate Planning & Control, Bestuurlijke Zaken, Juridische Zaken en Strategy Office. Onder de ABD valt organisatorisch ook nog het onafhankelijke Erasmus Magazine. De bestuursdienst wordt geleid door de directeur Algemene Bestuursdienst (tevens Secretaris College van Bestuur). 

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf
  • 22.8—36 uur per week
  • €2836—€4474 per maand
  • Universitair
  • ABD/AZ/15092021

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you