Contractmanager

Contractmanager

Geplaatst Deadline Locatie
16 sep 28 sep Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 sep 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren contractmanager die samen met collega’s streeft naar de beste (ingekochte) dienstverlening en de hoogste klanttevredenheid? Wil jij graag bijdragen aan de versteviging en professionalisering van het contractmanagement binnen de divisie Campus & Facilities van de Radboud Universiteit? Heb jij daarnaast een integrale blik en ga jij met gemak om met verschillende belangen?

Samen met 3 andere contractmanagers vorm je een team en beheer je alle contracten van de verschillende afdelingen van Campus & Facilities, waaronder Facility Management, Food & Beverage, Sports (Radboud Sportcentrum) en Educational & Study Facilities. Je bent in regie in alle fases van het contract: strategie, inkoop, implementatie en beheer. Op tactisch en strategisch niveau ben je het aanspreekpunt voor alles wat met het contract te maken heeft. Je bewaakt en optimaliseert de processen die nodig zijn ter ondersteuning van het operationele klantcontact, zoals relatiebeheer en klanttevredenheidsonderzoeken. Samen met de collega’s van de afdeling Inkoop (divisie Finance & Control) en de contractbeheerders van onze eigen divisie zoek je actief naar mogelijkheden om contractprestaties te verbeteren. Je bewaakt daarbij de integrale ambities en doelen van de Radboud Universiteit en de divisie Campus & Facilities. Verder ben jij  op de hoogte van de (markt)ontwikkelingen en weet dit om te zetten in verbeteringen in de dienstverlening.

Naast contractmanager ben je ook kwartiermaker. Je bent in staat om een contractvisie passend bij de koers van de Radboud Universiteit en de divisie Campus & Facilities op te stellen. Je vertaalt de contractvisie in jaarplannen en weet deze samen met je collega’s te realiseren. Binnen onze divisie ben jij het eerste aanspreekpunt als het gaat om contractmanagement. Je bent een sparringpartner en een echte spin in het (contracten)web. Je benadrukt het belang van samenwerking binnen het team en tussen de verschillende afdelingen en houdt de gezamenlijke doelen voor ogen. Zo voeg je waarde toe aan onze dienstverlening van nu en voor de toekomst.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal een hbo werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen contractmanagement.
  • Je bent iemand die zelfstandig kan werken en tegelijkertijd kan werken in een team dat in ontwikkeling is en blijft.
  • Je hebt ideeën voor verbeteringen en kunt collega’s en leveranciers hiervan overtuigen én deze verbeteringen realiseren.
  • Je hebt oog voor verschillende belangen en kunt goed omgaan met het spanningsveld daartussen.
  • Je hebt een integrale blik, zoomt uit en bewaakt de samenhang met brede (afdeling en/of divisie overstijgende) doelstellingen en ambities.
  • Je bent proactief, positief kritisch, resultaatgericht en communicatief sterk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 3.807 en maximaal € 5.211 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast contract.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Aanvullende arbeidsvoorwaarden
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Business Support is een afdeling binnen de divisie Campus & Facilities en valt onder Radboud Services. De divisie Campus & Facilities is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de voorzieningen en faciliteiten op de campus. De divisie heeft als prioriteit een substantiële bijdrage te leveren aan de leefbaarheid, levendigheid en kwaliteit van de campus. Door het creëren van de beste omstandigheden draagt de divisie bij aan de vitaliteit en successen van de academische gemeenschap.

De afdeling Business Support zorgt ervoor dat de randvoorwaarden voor de optimale uitvoering van de werkzaamheden binnen Campus & Facilities zijn geregeld. Business Support ondersteunt de processen binnen Campus & Facilities. De activiteiten van Business Support worden (deels) in samenwerking met andere eenheden van de Radboud Universiteit verricht. Zo wordt er met het Bedrijfsbureau samengewerkt op het gebied van HR, met de divisie Finance & Control op het gebied van financiën en met de divisie Information Services op het gebied van ICT. De afdeling Business Support bestaat uit drie teams: Relations and contract management, Functional application management en Office support.

Als kwartiermaker contractmanagement maak je deel uit van het team Relations and Contractmanagement van de afdeling Business Support. Dit team behartigt de processen die nodig zijn ter ondersteuning van het operationele klantcontact en beheert de leverancierscontracten van de divisie Campus & Facilities. De aansturing van het team is in handen van het afdelingshoofd.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €3807—€5211 per maand
  • HBO
  • 1170197

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you