Floormanager restaurant De Refter

Floormanager restaurant De Refter

Geplaatst Deadline Locatie
17 sep 30 sep Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 sep 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil je graag werken op dé moderne en levendige ontmoetingsplek van de Radboud Universiteit? Zorg jij met je team voor een optimale gastbeleving, service en kwaliteit? En ben jij hands-on en stressbestendig?

Als floormanager kom je te werken in het nieuw gerealiseerde restaurant De Refter. De Refter bevindt zich in het hart van de campus van de Radboud Universiteit. Onder meer de Universiteitsbibliotheek, het Cultuurcafé, Theaterzaal C, Radboud Sportcentrum, sportcafé The Yard, Spar University en het bestuursgebouw liggen op een steenworp afstand. Samen met je team ben je in de rol van floormanager verantwoordelijk voor een optimale gastbeleving, service en kwaliteit.

Je begeeft je vooral voor de schermen en bent daar het aanspreekpunt voor de gasten en je medewerkers. Je stuurt het team (de restauratieve medewerkers, koks en studenten) operationeel aan (ongeveer 30 fte). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de organisatie van alle werkzaamheden binnen het Food Court. Als floormanager rapporteer je rechtstreeks aan de teamleider van De Refter. Naast de leidinggevende taken, lever je een succesvolle bijdrage aan de ontwikkeling van het Food Court en de medewerkers uit je team.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal mbo-niveau.
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante leidinggevende ervaring in de horeca.
  • Je hebt een groot gevoel voor gastvrijheid en sfeer, en je hebt oog voor de details.
  • Je hebt kennis van HACCP en bent in het bezit van een diploma Sociale Hygiëne, of bent bereid deze spoedig te behalen.
  • Je bent flexibel, stressbestendig en in staat om snel te schakelen in een dynamische omgeving.
  • Je bent hands-on en enthousiast, en weet dit over te brengen op je team en de gasten.
  • Je beschikt over een uitstekend organiserend vermogen en hebt je zaken op orde.
  • Je bent bereid om te werken met een flexibel rooster, en je bent ook in de avonden en weekenden beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: één jaar met uitzicht op een vast contract.

  • Een dienstverband van 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 2.700 en maximaal € 3.606 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 8).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast contract.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Aanvullende arbeidsvoorwaarden
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Food & Beverage is een afdeling binnen de divisie Campus & Facilities en valt onder Radboud Services. De divisie Campus & Facilities is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de voorzieningen en faciliteiten op de campus. De divisie heeft als prioriteit een substantiële bijdrage te leveren aan de leefbaarheid, levendigheid en kwaliteit van de campus. Door het creëren van de beste omstandigheden draagt de divisie bij aan de vitaliteit en successen van de academische gemeenschap.

De afdeling Food & Beverage verzorgt eten en drinken voor studenten, medewerkers en bezoekers van de campus voor ieder moment van de dag en iedere gelegenheid. De dienstverlening is gastvrij, innovatief en wordt continu afgestemd op de wensen van de klant. Food & Beverage nodigt uit tot ontmoeten, beleven en genieten en stimuleert hiermee het verblijf op de campus. De afdeling omvat de volgende teams: Food & Beverage Support, Food Court Centre, Campus Outlets, Hospitality en Meetings & Conference.

Als floormanager restaurant De Refter kom je te werken binnen het team Food Court Centre. Het Food Court Centre betreft de horeca in het centrumgebied en bestaat uit restaurant De Refter, het Cultuurcafé en de Coffee Corner UB. Dit team voorziet in een veelzijdig en compleet horeca-aanbod in het centrumgebied. De Refter is een moderne en levendige ontmoetingsplek voor studenten en medewerkers waar naast eten en drinken ook goede faciliteiten voor studeren, werken en ontspanning worden aangeboden. De Refter biedt zes "outlets" met een brede variëteit aan eten en drinken. Bijzonder aan het Food Court is dat iedere outlet over een eigen identiteit, beleving en assortiment beschikt.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €2700—€3606 per maand
  • MBO
  • 1170547

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you