Projectmedewerker Career Services (0,8 - 1,0 fte)

Projectmedewerker Career Services (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 sep 29 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 sep 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de Universiteit Utrecht is plek voor een projectmedewerker Career Services. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Career Services van Universiteit Utrecht biedt diensten aan studenten, PhD’s, opleidingen en werkgevers met als doel studenten en PhD’s een goede start van hun loopbaan te geven. Career Services zoekt een nieuwe tijdelijke collega, een projectmedewerker, die ons helpt om goede services te realiseren. Je komt te werken in een team van zo’n 15 enthousiaste collega’s, dat bestaat uit facultaire Career Officers, en vier directe collega’s die net als jij de UU-brede belangen behartigen.
Als projectmedewerker Career Services ga je je bezig houden met het uitvoeren van diverse werkzaamheden ter ondersteuning van de verschillende Career Officers en houd je je met name bezig met de communicatie naar de studenten. Ook krijg je de verantwoordelijkheid om zelfstandig een aantal evenementen van Career Services uit te voeren.
Het gaat om de volgende werkzaamheden:
  • het uitvoeren van de communicatie, waaronder in ieder geval het bijhouden van de mailbox, vacaturebank en de social media kanalen van Career Services;
  • onderhoud van de webpagina’s van Career Services;
  • het onderhouden van contact met bedrijven en organisaties;
  • het realiseren van mailings aan studenten en werkgevers;
  • het programmeren van trainingen in het inschrijfsysteem;
  • het organiseren van (online) events zoals de Carrieredag, het CV Check en LinkedIn foto evenement en Prepare Yourself dagen;
  • het ondersteunen van de Career Officers bij hun hulpvragen;
  • het uitvoeren van losse klussen en events.

Je werkplek is thuis (laptop en telefoon krijg je van de universiteit) en in de Universiteitsbibliotheek op het Utrecht Science Park.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Career Services afdeling achter de schermen, en is het mogelijk om snel meer verantwoordelijkheid te krijgen of bijvoorbeeld zelf training te geven aan studenten. We willen graag dat je enthousiast en gedreven bent om goede services te bieden en nieuwe ervaring en kennis op te doen. Daarnaast werk je zelfstandig en secuur, ben je flexibel, communicatief vaardig en beheers je het Nederlands en Engels vloeiend. Je bent prettig om mee samen te werken. Tenslotte heb je een hbo- of wo-diploma.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.700,- en maximaal € 3.606,- (schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.


Career Services is onderdeel van de afdeling Student Development van de directie Studenten, Onderwijs & Onderzoek (SO&O). De directie ondersteunt het College van Bestuur van de Universiteit Utrecht bij de ontwikkeling en uitvoering van het strategisch beleid ten aanzien van studenten, onderwijs, onderzoek en valorisatie; daarbij horen ook talentbeleid, internationalisering en strategische samenwerking binnen en buiten Nederland.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2700—€3606 per maand
  • HBO
  • 1169613

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you