Managementassistent(e) decaan faculteit Diergeneeskunde (0,8 - 1,0 fte)

Managementassistent(e) decaan faculteit Diergeneeskunde (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 sep 8 okt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 okt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en energieke collega die er plezier in heeft de decaan optimaal te ondersteunen.

Functieomschrijving

Als managementassistent(e) ondersteun je de decaan van de faculteit Diergeneeskunde. Jij zorgt er primair voor dat er overzicht blijft bestaan in de complexe agenda van de decaan. Daarnaast bereid je de bestuursvergaderingen voor in samenwerking met de bestuurssecretaris en notuleer je deze vergaderingen. Andere werkzaamheden die je uitvoert zijn bijvoorbeeld ondersteuning bij de procedures die leiden tot het aanstellen van nieuwe hoogleraren, en ondersteuning bij werkzaamheden die voortvloeien uit de portefeuille van de decaan (inhoudelijke dossiers). In overleg met het afdelingshoofd Bestuurs- en Beleidsondersteuning en je collega's van het bestuurssecretariaat zal een passend en divers takenpakket worden samengesteld.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en energieke collega die plezier ontleent aan het optimaal ondersteunen van de decaan. Je denkt graag net die extra stap vooruit, hebt een scherpe blik en weet processen en procedures strak te organiseren. Verder beschik je  over een servicegerichte instelling, gecombineerd met daadkracht, zelfstandigheid en ambitie. Daarnaast ben je secuur en stressbestendig. Deze functie biedt een grote verscheidenheid aan werkzaamheden en veel ruimte om zaken zelfstandig te regelen. Dat vraagt om initiatief en proactief handelen.


Dit is het profiel dat we voor ogen hebben:
  • relevante ervaring en vooropleiding. Indicatie: minimaal hbo-denk- en werkniveau;
  • uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • aantoonbaar ICT-vaardig: bekend met alle tips en trucs van met name mail- en agendabeheer in Outlook, maar ook Word, Excel, Teams etc;
  • het vermogen om - ook onder hectische omstandigheden - gestructureerd, efficiënt en zorgvuldig te werken;
  • ervaring met projectmatig werken is een pré;
  • organisatiesensitiviteit en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen;
  • een goed gevoel voor prioriteiten en belangen;
  • integer en betrouwbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.376,- en maximaal € 3.606,- (schaal 7 of 8 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 850 medewerkers. 


De afdeling Bestuurs- en Beleidsondersteuning (BBO) is onderdeel van de facultaire ondersteuningsorganisatie (FOO) van de faculteit Diergeneeskunde. De FOO biedt op meerdere terreinen ondersteuning aan medewerkers en studenten. Het team BBO bestaat uit 11 personen met uiteenlopende expertises en de afdeling levert secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning aan de decaan, de directeur en de vice-decaan Onderwijs.

Specificaties

  • Management
  • 28—40 uur per week
  • €2376—€3606 per maand
  • MBO
  • 1169950

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you