Universitair docent met onderzoekstaken

Universitair docent met onderzoekstaken

Geplaatst Deadline Locatie
22 sep 2 nov Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling Psychiatrie vindt het belangrijk om toekomstige artsen aan zich te binden middels het aanbieden van aantrekkelijk en vernieuwend onderwijs. Als universitair docent bent u verantwoordelijk voor de coördinatie en inhoud van het keuzeonderwijs dat de afdeling Psychiatrie binnen het geneeskunde curriculum aanbiedt. Dit betreft zowel het tweedejaars keuzeonderwijs, als het minoronderwijs en het masteronderzoek dat de geneeskunde studenten verrichten. U onderhoudt hiervoor contacten met (pre-)klinische docenten, onderwijs coördinatoren en adviseurs van de afdeling Onderwijs, u evalueert de verschillende onderwijsonderdelen en voert verbeteringen door in inhoud, normen en eindtermen in overleg met studenten, docenten en de algemene onderwijs coördinator van de afdeling Psychiatrie.

In de rol van senior onderzoeker wordt u, onder leiding van dr. N.H. Grootendorst-van Mil en prof.dr. S.A. Kushner, medeverantwoordelijk voor beleid, supervisie, uitvoering en financiering van de iBerry Studie. Binnen deze cohortstudie wordt het ontstaan van psychische stoornissen onderzocht door een groep van 1000 adolescenten te volgen tot in de jong volwassenheid. De iBerry Studie heeft een breed georiënteerde gegevensverzameling die informatie biedt over sociale, psychologische en biologische factoren. Binnen de iBerry Studie borgt u de epidemiologische expertise en heeft u een onderzoeksaccent op de (neuro)biologische parameters die binnen deze cohortstudie worden gemeten.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

  • U bent in het bezit van een Master Epidemiologie / Gezondheidswetenschappen of andere relevante studie, bent bij voorkeur gepromoveerd op een epidemiologisch / neurobiologisch onderwerp en bent in het bezit van een uitstekend CV betreffende internationale publicaties en verkregen subsidies.
  • U bent in het bezit van een basis kwalificatie onderwijs (BKO) en heeft bewezen ervaring (minimaal 3 jaar) met het geven van onderwijs binnen een universitair curriculum.
  • U heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het leidinggeven aan onderzoeksmedewerkers, junior onderzoekers en postdocs.
  • U beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en hebt een stevige en inspirerende persoonlijkheid; u straalt senioriteit uit.
  • U bent internationaal georiënteerd en zorgvuldig in uw mondelinge en schriftelijke communicatie; een goede beheersing van de Engelse taal is vanzelfsprekend.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.
  • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van 2 jaar met uitzicht op een vast contract.
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 6.122,- (schaal 12) bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • Werk- en werktijden zijn flexibel en naar eigen behoefte in te delen; zichtbaarheid op de werkvloer is echter wel van belang.
  • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een 13e maand die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
  • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
  • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar u na werktijd aan uw conditie kunt werken.

Werkgever

Erasmus MC

Binnen de afdeling Psychiatrie vindt patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek plaats. Onze onderzoeksprogramma's zijn als excellent geëvalueerd en richten zich op Neurobiologische Psychiatrie, Sociale en Forensische Psychiatrie, en Medische Psychologie & Psychotherapie. Ons vernieuwende onderwijs richt zich op de gehele geneeskunde opleiding t/m de klinische fase.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • €4763—€6122 per maand
  • Universitair
  • 29.02.21.THZ-P789123-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you