Toetsdeskundige

Toetsdeskundige

Geplaatst Deadline Locatie
24 sep 31 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 okt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) is het samenwerkingsverband van de Faculteit der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Vrije Universiteit (VU) van Amsterdam. ACTA verricht wetenschappelijk onderzoek, geeft onderwijs en verleent patiëntenzorg op het terrein van de tandheelkunde. Internationaal gezien is ACTA toonaangevend in onderzoek en onderwijs. Bij ACTA werken circa 500 medewerkers en volgen circa 900 studenten de opleiding Tandheelkunde. Dagelijks levert men aan circa 600 patiënten tandheelkundige zorg.

Het Academisch Medisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) zoekt een expert op het gebied van digitaal en competentiegericht toetsen en beoordelen.

Wat ga je doen

Je levert een bijdrage aan de kwaliteit van de toetsen middels onderwijskundig advies en ondersteuning aan en professionaliseren van docenten. Je speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van toetsprogramma’s en nieuwe (competentiegerichte) toetsvormen als ook de implementatie en begeleiding van docenten bij de introductie van toetsvormen. Als toetsdeskundige maak je deel uit van het team onderwijsadviseurs dat zich bezighoudt met kwaliteitszorg van het onderwijs, curriculumontwikkeling en docentprofessionalisering. Deze dienst ondersteunt de onderwijsdirectie, docenten en tandartsen van de bachelor-, master- en post initiële masteropleiding tandheelkunde.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Wat vragen we van jou

Wij zoeken een enthousiaste onderwijsadviseur met ruime werkervaring en een achtergrond in onderwijskunde en toetsing. Je hebt aantoonbare affiniteit met onderwijsbeleid, onderwijsvernieuwing, curriculumontwikkeling en je hebt ervaring met het leiden van projecten op dat gebied. Je bent in staat om onderwijsbeleid en innovatie te vertalen naar een concrete onderwijssituatie en je kunt dit ook goed uitleggen aan bestuurders en docenten. Je kunt projecten verankeren in de organisatie zodat een duurzame borging ontstaat. Flexibiliteit en een enthousiaste, oplossingsgerichte houding zijn vanzelfsprekend.

  • Je hebt kennis van en ervaring met het werken voor een onderwijs-, zorg- en/of onderzoeksinstelling.
  • Je hebt academisch werk- en denkniveau en ruime werkervaring in en affiniteit met de academische wereld.
  • Je hebt kennis en aantoonbare ervaring met vernieuwingsprojecten op het gebied van toetsing en onderwijs.
  • Je hebt kennis van en ervaring met competentiegericht toetsen.
  • Je bent op de hoogte van landelijke ontwikkelingen op het gebied van (digitaal) toetsen en hebt ervaring met Test Vision of een vergelijkbaar toetssysteem.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het schrijven van projectplannen en leiden van projecten.
  • Je kan strategie en visie vertalen naar beleid en praktische uitvoering.
  • Je bent communicatief, omgevingssensitief, neemt graag initiatief en bent resultaatgericht.
  • Je hebt uitstekende advies- en coachvaardigheden.
  • Je hebt de onderwijskundige theorie goed in de vingers, maar bent ook in staat docenten hands-on te begeleiden met herontwerp van hun toetsen.
  • Je krijgt energie van werken in een organisatie waar veel energie is om te veranderen, en je wil graag bijdragen aan de inbedding van deze veranderingen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Wat bieden we jou

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Als onderwijsadviseur / toetsexpert maak je deel uit van de Dienst Onderwijs. Een enthousiast team onderwijsadviseurs en beleidsmedewerkers dat samenwerkt in een open, informele en collegiale werksfeer.

Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €3.807 (schaal 11) en maximaal €5.922 (schaal 12) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Medewerker onderwijsontwikkeling 2 of 1 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van een jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt ACTA over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:

  • 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering;
  • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 6,000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • €3807—€5922 per maand
  • Universitair
  • 21-761

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Gustav Mahlerlaan 3004, 1182 DB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you